Photobucket

SEWA RM3 SEBULAN/ RM5 DUA BULAN
(klik untuk tempahan)

Sunday, 29 June 2014

Selesai Final Exam, Genap Sudah 22 Tahun

Cerita Comel aisyah humaira' Pada 6/29/2014 3 Budak Comel
Alhamdulillah, 27 Jun 2014, selesai sudah final exam for semester 6. Dan genap juga usia Niera 22 Tahun. Dan ini bermakna dah hampir 2 tahun bergelar isteri. Kemudian selepas ini bakal bergelar ibu. Banyak soalan, "Dah pregnant ke?'. Soalan tu buat Niera senyum je, insyaAllah niera share nanti ye jawapan tu :)
Terima kasih buat yang mendoakan/wish birthday di alam maya dan alam nyata. Suami pun wish sepanjang hari tu setiap minit je sebut "Selamat Hari Jadi Sayang". Sampai la kita tergelak, sebab dia kata, kalau orang lain wish sekali je, tak special tapi dia wish banyak kali, itu yang special. Macam-macam betul perangainya. hehe. 
Doakan Niera akan exam MUET pula pada 5 Julai ni. Semoga tercapai juga band yang diharapkan. Usaha tangga kejayaan. Yeay!! Usaha Usaha Usaha. Dah2, jom solat terawih! Selamat menyambut Ramadhan buat semua yang sudi berkunjung ke blog ni walaupun dah jarang update. :) Ampun salah silap. Assalamualaikum.