Wednesday, 27 June 2012

27 Jun 2012 | 20 Tahun Sudah Hidup Di Dunia

Alhamdulillah..Alhamdulillah..Alhamdulillah..
Hari ini genap sudah umur Niera 20 tahun..Sekejap masa berlalu..ingat lagi masa main tingting dengan kawan sekolah rendah sementara tunggu dijemput ayah untuk pulang 10 tahun yang lalu..ingat lagi masa mula-mula mencari pengalaman pertama bekerja di perak sementara umur masih 19 tahun dan digelar oleh anak murid dgn gelaran "kakak" semasa hari pertama mendaftar sebagai seorang guru kafa..kenangan yang masih utuh diingatan..kini melangkah ke angka 2 didepan dan itu menuntut kematangan dalam diri..kena kuat fizikal dan mental..

Terima kasih atas ingatan,ucapan dan penghargaan yang diberikan oleh rakan-rakan tak kira facebooker,blogger malah rakan seperjuangan..Lebih 100 ucapan dari facebook niera ucapkan dengan jutaan terima kasih..eh,ada juga yang pesan semoga cepat kawen..amboi3..insyaALLAH itulah yang diharapkan..kita merancang ALLAH yang menentukan..Tak kurang hebat juga buat blogger yang memberikan ucapan untuk niera di entry ini dan ini..Niera sangat-sangat hargai :') yang paling terharu,ada siap buat entry untuk niera :') di shoutbox niera juga ada terukir ucapan hari lahir..malah ada yang post di fanpage niera..terima kasih semua..Kawan-kawan niera yang wish di handphone,terima kasih tapi maaf niera tak tahu siapa anda semua sebab semua nombor niera hilang..inipun sim niera sahaja yang boleh digunakan..semua nombor hilang! :( sangat tidak syok sebab tak tahu nak gunakan free call tu untuk call siapa..Akhirnya,mak ayah yang bergayut..maklumlah,niera kan dah bagi tahu kat sini masalah niera :(

Apa-apa pun anda semua adalah yang terbaik ! ^_^

22 000 Budak Comel:

♥ Cik Pelangi ♥ ♥ Cik Pelangi ♥ said...

happy birthday niera :)semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.

Cik Lia Lomi Cik Lia Lomi said...

selamat hari lahir umur kita sebaya dan Lia lahir bulan enam juga!. :D

eesyaLavigne eesyaLavigne said...

happy birthday kak niera .. semoga bahagia disamping insan tersayang ..

Pecinta pink^^ Pecinta pink^^ said...

selamat hari lahir niera:)semoga pnjang umo n di murahkan rezeki(^_^) semoga berjaya duni akhirat..

keli menari keli menari said...

Selamat Hari Ulang Tahun :)

Riswin Zahari Riswin Zahari said...

Alhamdulillah..

Hapy birthday Aisyah H. ^_^

babycomel babycomel said...

owh, besday girl.. semoga dpanjangkan umur dimurahkan rezeki, diberikan kekuatan & kemudahan untuk menjalani hidup ni.. Selamat Hari Jadi ye, sweet 20..

Kira Kekuri Kira Kekuri said...

ohh tak tahu pulak befday sbb baru2 follow sini, anyway, happy befday Niera! semoga dimurahkan rezeki oleh Allah :))

#suka lagu blog nih

SunnyFunny SunnyFunny said...

hppy bufday kak aisyah . =)

Deq's Qienz Deq's Qienz said...

hapi besday sis..smg pjg umur n murah rezki ya sis..

CINTA UNTUK KITA CINTA UNTUK KITA said...

hepi bday ya..:)

لين Si Pipi Merah لين Si Pipi Merah said...

slamat ulangtahun...
moga jadi gegurl yg solehah...
& diberkati Allah sentiasa... :)

sHiMi sHinHae~ sHiMi sHinHae~ said...

sanah helwah :)

Munfizah Du`at Munfizah Du`at said...

sanah helwa ya ukhti

haz haz said...

happy birthday! goodluck in ur life undertaking n may god bless u~ ^^

Nur Atiqah Mohd Zaki Nur Atiqah Mohd Zaki said...

hepy beday niera:)
semoga pnjg umor & murah rezeki..

sHaR!Na eLyaNa sHaR!Na eLyaNa said...

sana hilwa yajni :D

eintan nurfuzie eintan nurfuzie said...

mekasih.. ingt x perasan entry tu..ehhehe

Golden Rose Golden Rose said...

Dari Segmen yang sama.....thanks for following me....done follow u .. & happy b'day...May ALLAH bless u always.. :)

Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan said...

hepi birthday niera. birthday niera sama dengan akak :)

Masz Sidek Masz Sidek said...

nak ucap sekali lagi....
happy birthday dear... :)

Hanif Idrus Hanif Idrus said...

Walau pun terlewat rasanya tak salah kalau saya ucapkan happy besday to u..happy besday to you...