Tuesday, 28 May 2013

5 Perkara Yang Sedang Menunggu Kita.

Assalamualaikum semua .. Harap semua masih bergumbira dengan dunia blog ni .. Hehe.. Apa niera merepek ni..Straight to the apa yang niera dah mention kat tajuk atas tu kan..Korang rasa apa yang menunggu korang sebenarnya dalam diam?Ada ke yang sudi menunggu kita ni?hik3..Ehh,jawapannya pastilah ada!Nak tahu?
5 Perkara Yang Sedang Menunggu Kita.

1. Malaikat Maut nak ambil nyawa kita
2. Tukang mandi nak mandi dan kafankan kita
3. Malaikat Munkar Nakir nak soal kita
4. Kubur nak kepit kita
5. Waris nak bahagikan harta kita
Adakah kita sudah bersedia?Niera sendiri banyak lagi ni kena munasabah..Dah la nakal..Suka mengusik orang..Suka buat orang mcm-mcm la..So,lepas ni nak bergumbira tu boleh tapi kita kena sentiasa ingat 5 perkara kat atas tu suka dan setia menunggu kita..Niera hanya share apa yang niera baca..Harap kita sama-sama muhasabah kembali :)
 
sumber:fanpage sham kamikaze :)

9 000 Budak Comel:

Pecinta pink^^ Pecinta pink^^ said...

betul tuh..sentiasa muhasabah diri:)

Cik Rongoks Cik Rongoks said...

sama2 la kite muhasabah diri :)

nuha ahmad nuha ahmad said...

nice sharing :)

syukran jazilan ya ukhti.

Misz Mieza Misz Mieza said...

Sama2 bermuhasabah diri.. Semoga Allah S.W.T sentiasa bersama2 kita.. =)

~N!k nURfAt!hAH hARun~ ~N!k nURfAt!hAH hARun~ said...

nice sharing dear,..buat peringatan bersama..

Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid said...

marilah kita sama2 muhasabah diri...

^^eKaTiKaH^^ ^^eKaTiKaH^^ said...

sama2 muhasabah diri. thanks share kak Niera

diana diana said...

sama2 kita beringat..kan..

Cik Fie Cik Fie said...

peringatan untuk kita semua :)