Tuesday, 12 June 2012

Alhamdulillah,I'm Pregnant!

Assalamualaikum..Ditengah-tengah ke"busy"an yang melanda akibat niera sedang berdepan dengan perang final exam,masih jugak sempat nak update..Alaa,update sikit je..itu pun dapat dari facebook..Saje rasa nak share..Eh,ini bukan bermakna niera yang mengandung taw!Kahwin pun baru nak "datang" tak lama lagi kan..Ehh??
Kata-kata "ALHAMDULILLAH,I'M PREGNANT" yang dah diucapkan oleh bakal-bakal ibu diluar sana,niera ucapkan tahniah!!Okay la,kat bawah ni,niera ada masukkan gambar yang ada bagi tahu la cara-cara buat bakal ibu atau ibu-ibu,mama-mama di luar sana :)

selamat beramal ! :)


9 000 Budak Comel:

Misz Mieza Misz Mieza said...

Nice sharing! InsyaAllah, akan dipraktikkan walaupun belum preggy.. =)

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

share sikit2 nanti boleh tengok balik post lama kalau pregnant nnt :)

Cik Lyeen Cik Lyeen said...

alhamudulliah...nice entry...sweet...x sbr nk jadi dikalanan ibu bapa...T_T

Pretty2 Shy Pretty2 Shy said...

Ishh . Terkena plak Oni ..
Hehe ..
Info yg bguna .. Thanks

Permata ™ Permata ™ said...

tertipu sudaa...hu2

babycomel babycomel said...

bila la giliran kita nk jadi ibu ni eh? tak sabar menunggu ;)

haz haz said...

ingtkn awk yg pregnant. hikhik

cik najihah cik najihah said...

tahniah kak :)

Deq's Qienz Deq's Qienz said...

lorrr tipah tertipu..ingatkan awk preggy..huhu :)