Tuesday, 26 June 2012

Follower Pilihan Niera [Part 1]

  1.  Blog si cun  *blog ni simple , ringan , tak banyak gadget merepek dan menarik hati niera!
  2. Blog budak manja *blog yang kiut dan cursor dia memang manja !
  3. Blog budak penuh kasih sayang  *blog comel walaupun simple dan banyak promote segmen mahupun giveaway dan tak lupa contest !
  4. Blog ceria *blog ringan dan tema warnanya ceria memikat hati niera!
  5. Blog comel *ringan dan buat niera tersenyumtgk blog dia ni !
  6. Blog budak bijak 
  7. Blog kiut miut  *simple but nice !
  8. Blog kreatif  *masuk je blog ni,niera dah senyum tengok header dia yang kiut !
  9. Blog simple  *menarik hati niera untuk menjenguk blogger baru ni 

9 BLOG DIATAS MERUPAKAN PILIHAN NIERA YANG PERTAMA..DISEBABKAN RAMAI YANG JOIN,JADI NIERA AKAN BUAT 3 KALI PILIHAN..PILIHAN KEDUA AKAN DIBUAT SECEPAT MUNGKIN..JANGAN RISAU,INSYAALLAH FOLLOWER ANDA MENINGKAT!NIERA AKAN PROMOTE HABIS-HABISAN UNTUK ANDA ! OKAY,JOM FOLLOW 9 BLOG BERTUAH DIATAS ! NANTIKAN PUSINGAN KEDUA,MANA TAHU BLOG ANDA DIPILIH!

    24 000 Budak Comel:

    rAIHan rAIHan said...

    done bw all..=)

    MISS Z BERCELOTEH MISS Z BERCELOTEH said...

    done!! follow semua :)

    Cik Rongoks Cik Rongoks said...

    dh follow semua :))

    eintan nurfuzie eintan nurfuzie said...

    UDAH TERJAH SEMUA!

    Rosalia Rosalia said...

    tahniah la yg terpilih :)

    sHaR!Na eLyaNa sHaR!Na eLyaNa said...

    tahniah korang :D

    cahaya nur cahaya nur said...

    alhamdulillah , saya Blog budak penuh kasih sayang . terima kasih :)

    Sandra Sandra said...

    ehh.. blog saya ada laa..
    blog kiut miut. hehe

    Thanks akak ^ ^

    eintan nurfuzie eintan nurfuzie said...

    hepy besday entry khas untuk kamu dear
    http://www.nurfuzie.com/2012/06/happy-birthday-aisyah-humaira.html

    Cioccolato World Cioccolato World said...

    done follow all 9

    Dear KHY Dear KHY said...

    saya blog budak bijak . hehe , thanks tak sangka terpilih :) , done bw

    Masz Sidek Masz Sidek said...

    dpt tahu dr blog cik en... hari ni hari jadi awak...
    Happy birthday dear... :)

    KY KY said...

    haaaa...nak kena terjah ni..

    Fιℯzα Mιяzα ❥ Fιℯzα Mιяzα ❥ said...

    tersenarai dlm blog kretip . ops ! kretip ke ? hehe . thanks niera :)

    putri=) putri=) said...

    tahniah pd semua pmng! (:

    Deq's Qienz Deq's Qienz said...

    hapi besday sis :)

    Mimie Mimie said...

    Alhamdullilah.. sy kategori blog comel.. :)

    Alynn Nyzaa Alynn Nyzaa said...

    serbuuuuu... :D

    لين Si Pipi Merah لين Si Pipi Merah said...

    tahniah.. ^_^

    FaLya FaLya said...

    dah bw semua..:)

    NurAfeeqah NurAfeeqah said...

    EH ceria? hikhik! thanks and happy birthday! (:

    BUDAK NAKAL BUDAK NAKAL said...

    eh eh . lari tema lah pulaq :)'
    btw tens dear blog kite terpilih .

    budak nakal : budak manja

    nadiya musa nadiya musa said...

    DAH BLOGWALKING SEMUAAA !

    TAHNIAH ! :) DENGAN HARAPAN LEPAS NI DAPAT DI LISTKAN PULAK :)



    BTW , HAPPY BIRTHDAYYY ! :)

    Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat said...

    Semua akak dah terjah..