Saturday, 30 June 2012

Follower Pilihan Niera [Part 2]

  1. Blog Si Cantik Manis  *blog sempoi,simple dan ringan!
  2. Blog Si Putih Gebu *blog budak 13 tahun yang awesome ! dia ni rajin promote segmen orang lain dan birthday dia 4 julai 2012 ni ! happy birthday :)
  3. Blog Hero Malaya *blogger baru dan blogger lelaki yang berjaya menarik hati niera
  4. Blog Budak Nakal *tak tahu nak komen apa tapi yang penting,tangan niera lincah masukkan dia dalam follower pilihan..dia terpilih !
  5. Blog Budak Romantik  *blog dia cantik walaupun simple ! jealousnyer !
  6. Blog Paling Sweet  *kita sama ! not a cat lover :)
  7. Blog Si Caring *simple tapi menarik la blog awak!
  8. Blog Budak Banyak Senyum *tahniah,awak menarik perhatian saya !
  9. Blog Gempak  *blog ni mmg betul2 gempak !! rugi tak masuk !
Ini dah part 2..Ehh,jangan dilupakan follower pilihan niera yang part 1 okay :) jom follow mereka ! mana tahu,pilihan niera,pilihan anda juga :D

    11 000 Budak Comel:

    sHaR!Na eLyaNa sHaR!Na eLyaNa said...

    tahniah korang yang kena review :D

    Mimie Mimie said...

    Gonna bw all :)

    Ikhwan Suhaimi Ikhwan Suhaimi said...

    woahhhhhhh ~

    Thanks Aisyah Humaira.. ( segannye, mcm nak hentak2 kepala je )

    milah milah said...
    This comment has been removed by the author.
    milah milah said...

    Hahaha, *gelak2 guling*
    Tak sangka sangat~ :D
    Thanks ea cik niera.....

    Natasha Natasha said...

    blog paling romantik.. haha.. ;) anyway tq niera.. simple is awesome rite..

    JIE [JW] JIE [JW] said...

    ASSALAMUALAIKU, SALAM KENAL JUGA PERSAHABATAN SISTA, NICE TO KNOW YOU ^^ .. AYO, VISIT AND FOLLOW MY BLOG :)

    http://jhadiwijaya-jhadiwijayablogspotcom.blogspot.com/

    Norashiqin Kamaruzaman Norashiqin Kamaruzaman said...

    wahhh sume comel2 kan... ~,~ suka nye tengok...ringan pon ringan...teringin nak blog mcm tu tapi tak pandai edit sgt...=(

    Atirah ★ Atirah ★ said...

    Thnks plih blog sy utk direview . Patut la rasa pelik semacam je . Saya dh lme tk online , lps tu tiba-2 follower menaik ? heee , thnks again kak niera . Tak sangka sebenarnya . :)

    The KED :) The KED :) said...

    wah terima kasih niera ;)
    situasi sama macam cik atirah .
    tetiba je followers naik .
    you kata I sweet ,I kata you awesome!

    nashya (นิชคุณ) nashya (นิชคุณ) said...

    hihihi , saya menjadi pilihan aisyah :) hahah , baru tahu :) thankssss !