Monday, 4 June 2012

Kini dalam mood Final Exam !

jadual final exam dah keluar alhamdulillah :)
No course has been barred !
Buat yang baru nak kenal Niera,Niera pelajar tahun 1 di USIM dalam course ijazah sarjana muda pengajian akidah dan agama dan insyaALLAH lagi 3 tahun habis pengajian di USIM ni sebab sekarang dah nak habis sem 2 dan bakal melangkah masuk ke sem 3,alhamdulillah :)
 
dengan ini niera nak bagi tahu yang niera akan jarang online sampai la 19 jun 2012 :)
harap maklum ehh tapi segmen niera tetap berjalan sampai 22 jun 2012 taw..sorry tutup segmen lambat sebab nak fokus dengan final exam kali ni..
niera akan jarang blogwalking malah nak join segmen pon dah tak termampu melainkan segmen tu tak tutup lagi 20 jun 2012 .. sebab time tu baru nak aktif balik..kalau nak tag pun banyak2 niera dah tak kisah :D

Doakan Niera untuk final kali ni..penyakit M masih ada dalam diri ni..Allah..Bantu Niera..
 Berusaha berdoa dan bertawakal !
all the best to all of you on this final exam!
do the best :D


3 000 Budak Comel:

yayahnasake yayahnasake said...

goodluck n study smart yerk :)

AmyZana AmyZana said...

goodluck !

jgn dilayan sgt penyakit M tu ya ^.^

putri=) putri=) said...

Bittaufiq wannajah kak niera ! (: