Thursday, 26 July 2012

Blog Aisyah Humaira' Kini Bertukar Kepada DotCom

Alhamdulillah..Walaupun entry ni sepatutnya entry basi tapi niera tetap nak update..paling terharu bila ada 3 blogger yang perasan akan hal ini..Niera dan ada domain sendiri pada 22 Julai 2012..
Daripada http://aisyahhumaira99.blogspot.com kini bertukar kepada http://www.aisyahhumaira.com :)
Terima kasih buat blogger meletopp, AmerCorner yang sudi layan kerenah niera nie..niera memang lemah bab2 ni..masa menang mula2 tu,niera blurr je nak buat apa..haha..nasib baik amer ni sabar je..niera menang dalam ENTRY NI alhamdulillah :) dapatlah domain ni for 1 year :) Kenapa niera buang nombor 99 tu?sebab niera teringat kata-kata amer yang dia ingatkan mula2 blog niera tu blog budak2 sebab link tu mcm budak2..haha..so sekarang dah hilang la 99 tu..owner blog ni pun bakal hilang gelaran bujang tak lama lagi..doakan niera tau tau :D

siapakah 3 blogger yang caring betul dengan blog comot niera ni?2 orang daripadanya mention dalam cbox niera..wah! tak tahu betapa terharuuunya time tu ^_^ pastu hari ni ada yang mesej pulak di facebook tanya juga..sorry,niera malas nak print screen semua tu .. hehe :) mereka adalah ..
jom lah kita jalan-jalan,ehh jangan lupa undi dgn klik gambar niera di sini tau tau :) terima kasih sebab selalu sokong niera :)

24 000 Budak Comel:

Arra Ahmad Arra Ahmad said...

wah..best tu..:)

Ain Ain said...

Blog ain ade..tahniah ye kak comell !!!^^

Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina said...

wah..bagusnya!

Ikhwan Suhaimi Ikhwan Suhaimi said...

T.A.N.I.A.H Neira :)

Happy becoming PN soon (>_<)/

rafflesia rafflesia said...

tahniah dear :0

eesyaLavigne eesyaLavigne said...

Tahniah kak .. Nanti jemput kita ea kalau nak kawen (hehhe, tak malu ) .. Apepun , selamat maju jaya :D

Pecinta pink^^ Pecinta pink^^ said...

tahniah niera:) pasni mkin smangat blogging..tringin juga nti..hee

FL blogh0use FL blogh0use said...

c0ngrates !
*btw, kalau macam tu gune domain utk setahun je ke? then continue or back to blogspot ?

Miss NR Miss NR said...

Yey yey! Blog saya pun ada! Thanks Kak Niera comel :D

mizz RFL mizz RFL said...

wahhh bestnya.. hehe~ baru perasan gk.. btw congrat taw sbb dpt domain dn bakal mninggalkn zmn bujang

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@FL blogh0useniera continue dengan domain :)

SoLy SoLicious SoLy SoLicious said...

waahh..dh tukar domain tu...bagus la ^^

Nur Atiqah Mohd Zaki Nur Atiqah Mohd Zaki said...

congrat niera :)
comel jgak link skrg niera..

Ayuni Yusop Ayuni Yusop said...

Wow!Congratz ye!

zaxx zaxx said...

tahniah2..:) wow nk akhiri zaman bujang dah tahniah ye..:) teringin mkn nasik minyak tu..:)

Yumida Yumida said...

tahniah..dah bertukar ke domain sendiri...byk kelebihan guna domain sendiri ni kan....

Mizzs Ninie Mizzs Ninie said...

Ninie pun nk tukarlaaa :D

muhammad asyraf muhammad asyraf said...

Wah! dah tukar :)

style..


salam dari www.kisahsigemok.com

Cik Rongoks Cik Rongoks said...

tahniah !

ika nk tukar jugak tp tunggu je la nnt. hikhik

babycomel babycomel said...

tahniah niera.. semoga terus maju dlm bidang blogging ni ;)

Farie Faraway Farie Faraway said...

wahh! bestnye, tahniah yea. :D

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

keli menari keli menari said...

tamatkan zaman bujang ? Wahh tahniah! Semoga dipermudahkan urusannya ^^

SALAM RAMADHAN :) Tahniah dah bertukar .com

hairy hairy said...

wahhh thniah!! sama..bahaha...tp hery pnya byk problem..sobb

✉ ¥ana Fauzi ✉ ✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Yana pun aka bertukar jgk nty ,insyaAllah , kalau tiada problem , minggu depan yana tukar:) dan yang penting , YANA NAK TUKAR JUGAK ..:)