Thursday, 12 July 2012

Blogger Kembar Menarik Perhatian !

Assalamualaikum.. 
Actually hari tu ada jalan-jalan ke blog orang lain la kan then terjumpa la 1 blog ni yang katanya dia ada kembar?what??kembar??oh no ! sangat jeles okayy ! Niera memang suka orang kembar then try la baca-baca post dia kan..Rupanya,kembar dia pun ada blog :) soooo swweeeett ! 

niera pun pening yang mana kakak yang mana adik..hik3

yang si kakak namanya > Ain Dania
yang si adik namanya > Ika Dania
comel nya nama !

Tak dapat kembar,tapi kalau dapat anak kembar pun jadilah..Hehehe :) salam perkenalan buat ain dan ika..sorry ambil gambar anda tanpa kebenaran..niera saja nak review korang..hik3 :) siapa lagi yang blogger kembar atau tahu mana2 blog yang ownernya kembar,sila infom di kotak komen niera..konfemm niera follow ! niera dah follow si kembar comel diatas,anda bila lagi?

iklan penting !
header anda comel?
nak menang hadiah hampir rm220?
syarat mudah!
klik http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/07/contest-mega-2012-hazwan-hairy.html

15 000 Budak Comel:

Diera Tekikushika Diera Tekikushika said...

waaaa...
meh tengok kembar sini pulak. hehe =)

Sheila Eiman Sheila Eiman said...

sheila ada kenal pasangan kembar yang ada blog... mehh singgah sini,

- http://daygkunurhayati.blogspot.com/

-http://daygcakapcakap.blogspot.com/

MyMy MyMy said...

wahhh..
bestnya ada kembar.. hehe..

daya jamal daya jamal said...

ada membe jugak yg kembar . tapi dorang takde blog . pape pon , teringin jugak nak ada kembar .

hairy hairy said...

wahhh bestla klo kmbr..hehe..eh2 iklan contest..wahhh tq femes ;-) sobsb terharu

cynta ieda cynta ieda said...

http://www.sayeshukepink.com/2012/07/sorry-please-try-again-later.html mari join sini dear..banyak hadiah menarikkk

Elfiza Ismail Elfiza Ismail said...

mesti best klo ada kembar..teringin jugak nak ada kembar..hehe..

~MiZz Atie ZieYa~ ~MiZz Atie ZieYa~ said...

zieya suka kembar jgk...hehe.

Pecinta pink^^ Pecinta pink^^ said...

sy punya makcik kembar:) dan sy punya rmai kembar:) mereka memang seronok di buat kwn..

Alynn Nyzaa Alynn Nyzaa said...

sepupu alynn pn ada kembar..lelaki :)

babycomel babycomel said...

niera cari la org yg ada darah kembar ni, comfirm insyaAllah dpt baby kembar.. best tu, nanti kiri kanan nk kena jaga ;)

✉ ¥ana Fauzi ✉ ✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Mesti follow niii , yana takde kembar , lagi best , takde org leh tiru muka yana , hahahah *jk:D

Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan said...

ada member kembar tapi dah lama tak jumpa diorang...

dhia adawiyah dhia adawiyah said...

Kak niera .. betul cakap Kak @Sheila Eiman . blog kembar ni pun best jugak ! comellll ~ dtg la ke blog diorang/

Hanif Idrus Hanif Idrus said...

Blog berkembar...minat yang sama..bagus