Saturday, 7 July 2012

Follower ke 3000


Alhamdulillah..Terima kasih follower-follower ku tersayang kerana mencukupka jumlah follower ku kini 3000++ 
Setelah menjebakkan diri dalam dunia blogging sejak 2 april 2011 hingga ke hari ini..
siapakah dia yang bertuah itu?

Blogger ini sangat terkenal setelah dia mengadakan giveaway nya baru-baru ini dengan adanya lebih 600 blogger yang join ! Niera start masuk blog dia pun sebab givaway tu..Masa tu dalam 800 follower dia..Kini hampir 2000 !! Kurang dari sebulan tu..Sangat-sangat awesome !! Blog dia sangat cantik !! Sangat-sangat cemburu..hik3..Ehh,baru-baru ni dia buat segmen awesome lagi tau ! Klik SINI :)

Apa lagi tunggu ?? Jom Follow SI COMEL ni cepat !


iklan :
follow follower pilihan niera !

11 000 Budak Comel:

shera shera said...

Akhrinya , tercapai jugak kan ? :)

Ain Ain said...

Huhu..cepatnye dah ramai follower..ain baru 300 ^^ tahniah kak. Huhu..ain pon dah lame dah kenal dengan mizz ninie ni..die baik ..huhu ^^ Tahniah 111111111111111111111111111111111111111111111111111 < *banyak kali cakap tahniah ^^

لين Si Pipi Merah لين Si Pipi Merah said...

mabruk alaik... ;)

da jd follower misz nie dah lama...

selamat berbloging niera!

SYAFIQA SYAFIQA said...

hhaha gambar iqa ada dalam tu la...*eksited*
KROOOOKROO*bunyi cengkerik--'*

Arol Mubin Arol Mubin said...

Tahniah! Kak Niera rajin update blog hari-hari, sebab tue ramai yang follow blog nie. :)

eiqa azra eiqa azra said...

wah!! ramainya! tahniah ye.. :)

Fatihah Fatihah said...

tahniah !

aimaniman aimaniman said...

ramainyaaaaaa follower.. akak punya nak merangkak naik pun susah.. tips?

Misz Mieza Misz Mieza said...

Wah! Untungnya niera! Baru setahun lebih berbelog dah dapat kumpul 3000 follower.. Bagila tips! Wink2! ^_~

Nabila Medan Nabila Medan said...

tahniah kak :')

Mizzs Ninie Mizzs Ninie said...

Tahniah :D