Sunday, 8 July 2012

Surprise Birthday For Me !

Walaupun terasa sudah basi untuk update mengenai birthday niera yang dah lepas beberapa minggu yang lalu,tapi tetap nak update ! muahaha.. :D
by the way,a big thanks to all my friends that involved in the surprise day.. Preparations yang you all buat sangat awesome ! Terasa dihargai dan sangat terharuuu..Nak menangis pun tak boleh sebab air mata tak nak keluar..hehe :')

HEPY BEFDAY MUNIRAH
WE ♥ YOU

sebahagian dari kawan-kawan yang buat surprise for me :')
a big thanks to you all !

sebelum tahu di'surprise'kan :)
banyak sos untuk niera memang menandakan niera kuat makan sos !

yeay !
special day for me !!
terharuuu :')

Kawan-kawan juga anugerah dan kalian adalah antara anugerah terindah buat niera..thanks bcoz make me happy :') Ada yang mengusik , "moga-moga tahun ni tahun terakhir sambut birthday sebagai cik munirah"..hanya mampu senyum dan ucap insyaALLAH :')
( tim, atie, dayang, che dah, kak ika, kak chik, kak ikin, fify, najwa, kak naz, sha )
sayang kalian kerana ALLAH ! semoga ukhuwah ini berpanjangan hingga ke syurga,insyaALLAH :')



21 000 Budak Comel:

amal amal said...

Yeayy ! Thankyouuu dpt jugak merasa kek sedappp ni :')

BarakAllahu fik :)

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@amal hehe..tunggu update akn dtg mengenai anda pula :D

Ain Ain said...

Waaa...makan kat KFC lah..besnye ^^

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@Ainbest kan?orang belanja,free je niera mkn..hik3 :)

shieraridwan shieraridwan said...

phewit phewitttt !

housemate titeww laa. haha ;p

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@shieraridwan haha..phewwiittt ada budak comel dalam umah kite la ! :D

Crafty Nieya Crafty Nieya said...

wahhh..wahhhh..sedapnyeeee!!!!!!!!hehehe..happy belated birthday kat akak !!! ;) barakallahufiik

~MiZz Atie ZieYa~ ~MiZz Atie ZieYa~ said...

wahhh..sedapnya kek!!

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@Crafty Nieyaterima kasih awak :')

TehaaNFM TehaaNFM said...

Happy birthday :D

eesyaLavigne eesyaLavigne said...

happy belated kak niera

babycomel babycomel said...

nak cikit kek tu.. nyum,nyum sedapnye ;)

Aliff Aliff said...

sanah helwah munirah..

yana yani yana yani said...

dapnyer kek 2

Eyqa Hasnan Eyqa Hasnan said...

wah ! bestnyer dapat surprise cenggitu . btw , happy belated birthday . hehe

imantizz_truper imantizz_truper said...

macam sedap ja kek tu...apapun,happy birthday..hehehe

rAIHan rAIHan said...

sedapnya kfc...kek mango tuh pon..ohsem..^^

C'Jai C'Jai said...

Sanah helwah ye..

HanNah HanNah said...

Jom join : http://cerita-amna.blogspot.com/2012/07/segmen-sayaakukamek-seorang-blogger.html

Hadiah bernilai lebih daripada RM200!Gempak! 'kut la'

Hadiah :

Contact Lens x1
Clothes x1
Bag x1 ( Top Referral KEDUA )
Topup RM10 x1
Waterproof Lomo Aquapix Camera with film x1 ( Top Referral PERTAMA )
Jam x1
Ring x2
DANNNN BANYAK LAGIII!


Selamat ulang tahun! ;D

May Allah Bless ;)

SunnyFunny SunnyFunny said...

wahh . untung laa .
hppy bufday kak aisyah . :)

Natasha Natasha said...

hp belated bezday .. smpge pjg umur, murah rezeki n still rajin utk post entry :)