Saturday, 28 July 2012

Terima Kasih Atas Doa Kalian


Waaaa..terharunyaa :'( rasa nak nangis guling-guling baca komen korang kat entry ni dan cbox niera yang bersungguh-sungguh doakan kebahagiaan untuk niera dan bakal suami..Lagi 2 bulan dan waktu yang singkat tu nak siapkan semua urusan untuk nikah..semoga dipermudahkan urusan kami olehNYA ♥
semoga kami sentiasa berada dalam rahmatNYA  dan redhaNYA..tarikh sebenar?biarlah rahsia lagi..cukuplah hint niera bagi tahu bulan 9 tahun 2012 :)
siapa yang dah kawen tu,meh la kongsi tips atau petua dikotak komen niera ni ea ♥

sabda Baginda yang diriwayatkan oleh Bukhari yang bermaksud:
"Perkahwinan itu Sunnahku, sesiapa yang tidak suka kepada Sunnahku, dia bukan daripada kalangan umatku"(riwayat Al-Bukhari)

21 000 Budak Comel:

sunshine =) sunshine =) said...

semoga Allah mempermudahkan jalan dalam pengurusan kahwin nanti..(:

Ain Ain said...

Ain akan doakan akak bahagia..

p/s : Bile dah kahwen tu..jangan derhaka kepada suami ye..dengar cakap die =))

Semoga bahagia dan berkekalan ke akhir hayattt ^^

Linda Zehan Linda Zehan said...

Insya'allah... Alhamdulillah... semoga dipermudahkan oleh Sang Pencipta.. Doakan lz juga yer... walaupun lg 4 bulan walimatulurus lz... tp dah trase tau... heheheh...

Haruno Hana 하나 Haruno Hana 하나 said...

alhamdulillah :) kak niera muda lg tp dh nak kahwin :) itu maknanya akak dh ready.. insya-Allah semuanya akn berjalan lancar... amin :)

Nisa Shahrien Nisa Shahrien said...

happy for u dear,, congratulation niera.. may allah bless you and ur love one.. till jannah insyaallah :)

Anis Anis said...

Semoga berbahagia until Jannah :)

Cik Rongoks Cik Rongoks said...

hope niera dan bakal suami bahagia hingga ke akhir hayat ^^

Bella Nabilah Bella Nabilah said...

semoga bahagia dunia & akhirat bersama future husband :D

Mizzs Ninie Mizzs Ninie said...

Jangan lupa bagi kad kawen ye ;D

Nur Atiqah Mohd Zaki Nur Atiqah Mohd Zaki said...

smoga dipermudahkan urusan niera n bakal suami... amin!!

Nora Karim Nora Karim said...

wah.. lagi nak dkt tarikh tu lagi gelabah dibuatnya... anyway... take care... moga dipermudahkan oleh Allah segala urusan...

zera eira zera eira said...

wahhhh. nevess yaa? bnyk kan selawat dan doa. zera sentiasa mendoakan supaya semuanya dipermudahkan. :) aminn.

majirashid majirashid said...

Semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat..and make sure siapkan semua beda..last² kalut plak nanti lagi² borang nikah tu bagi cukup semua benda..eh..termembebel plak..ha3

babycomel babycomel said...

semoga berbahagia.. i'm realy happy 4 u niera. muda-muda lg dah sampai jodoh Alhamdulillah, semoga Allah permudahkan segala urusan ye..
teringin sungguh nak lalui saat2 bahagia ni :)

eesyaLavigne eesyaLavigne said...

alhamdulillah kak niera nak kahwin .. Tahniah saya ucapkan ..

Sofinah.L Sofinah.L said...

Alhamdulillah... syukur perkara baik ni. Tahniah. Semoga berbahagia ye =)

share : http://www.sofinahlamudin.com/2012/07/keluh-kesah-itu-merugikan.html

MISS Z BERCELOTEH MISS Z BERCELOTEH said...

Alhamdulillah, sebuah masjid lagi bakal di bina..miss z doakan semua yg di rancang berjalan dgn lancar..
semoga bahagia dgn bakal suami.. jangan nakal2 tau heheh :)

TAHNIAH!!

Pecinta pink^^ Pecinta pink^^ said...

semoga di permudahkan segala urusan hendaknya..nak kongsi pengalaman tapi takde ag..hehe..ape2 pun oga bjalan lancar segalanya

❀M!sz Zuhayra❀ ❀M!sz Zuhayra❀ said...

Alhamdulillah :) tak sabar nk taw kisah akq selanjutnye . Moga sntiase brsame redha ALLAH . Amin !

Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha said...

semoga semuanya dipermudahkan :)

✉ ¥ana Fauzi ✉ ✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Semoga berbahagia dengan bakal suami niera!:)