Monday, 6 August 2012

Best Jadi Anak Tunggal?

Alkisahnya kenapa Niera tetiba buat post ni adalah sebabnya ada yang tanya niera adakah niera anak tunggal..Sangat-sangat berterima kasih kepada beliau sebab sudi juga tanya hal keluarga niera..Follower yang setia ni nampaknya,jadi kenalah hargai dengan terhasilnya entry ini :)


hmm,nampaknya dia memang ambil berat soal niera..hik3..perasan sekejap .. niera ada gaya anak tunggal erk? Bestnya kalau itu betul tapi sayang..itu tidak sama sekali..hehe :)

Jom ke blog si dia yang begitu prihatin dengan niera..hehe..terima kasih awak :') klik [sicomel] untuk ke blog dia okay :D
ehh,nak tanya,best tak kalau jadi anak tunggal?

17 000 Budak Comel:

Anis Nisa (SH) Anis Nisa (SH) said...

same la kite anak sulung..dulu kwan2 nisa ramai kata nisa anak bongsu..mungkin sbb nisa mnje dgn mak kot..

Hafiza Basiruddin Hafiza Basiruddin said...
This comment has been removed by the author.
Hafiza Basiruddin Hafiza Basiruddin said...

Best! Ape yang kite nak sume dapat..hehehe

Ct Noraishah Ct Noraishah said...

mmg bezt kan..tp rasanya bzt lagi kalau ader adik..ader abang n ader akak hehe..

miss anies miss anies said...

best la kot tapi kalau ada adik beradik lagii best sbb kita x lah rasa sunyi sgt.. hmm tak tau la ni pendapat anis sendiri. setiap perkara ada pro dan kontranya kan? ^_^

trah zain trah zain said...

best ke? time kecik2 dulu, buat muka poyo tdh tangan mtk ngn Allah nk jd ank tunggal, haha.. teruk betul saya ni, confirm xbest, sebab, walau sebanyak manapun kita gaduh ngn adik beradik, seteruk mana pun, kasih sayang ttp ada, dorang la penyeri hidup kita selain parents kita... sayang adik beradik saya sangat2!!..sob sob :(

Hawa Ey Hawa Ey said...

jd ank tunggal xbess =D
jd ank bongsu pum xbess =D
jd ank tengah-2 bess ^_^

babycomel babycomel said...

owh, niera anak sulung.. ramai lg adik kt bawah2 tu :)

Sue PeLik Sue PeLik said...

saya anak tunggal. entahh ler best takkk biasa jer jalanai kehdpuan seprti biasa. huhuhu

Anis Anis said...

Hahaha , saya anak bongsu tapi rasa macam anak tunggal sebab kakak ngan abang keja . huhu :)

hudahassan ^^ hudahassan ^^ said...

huda anak bongsu dari 3 adq bradik . huda sorg anak prmpwn . tp mostly ingat huda anak sulung mngkn sbb huda matang kowttt . teeeeettttt :|

Nurliyana Zulkifli Nurliyana Zulkifli said...

ow ank sulong upenya..hehhe.. bg yana xbest jd ank tunggal.. mmg sume benda kita dpt tp sunyi... yana ada 10 adk beradik.. anak ke3.. ada7 adik :)

sunshine =) sunshine =) said...

akaq niera ni akq sulung yg pyyg.. (:

✉ ¥ana Fauzi ✉ ✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Sama laaa . yana ada 7 adek badek... tapi yana anak ke 4:))

Ismi Iman Ismi Iman said...

pandai la niera nh
ketok kang malu iman
mknyer bangga la nh cz xd spe tny ag la..

^_^

Nurfara Hani Nurfara Hani said...

saya anak sulung.. adik bradik 3 je. sorang pmpuan..

Nur Atiqah Mohd Zaki Nur Atiqah Mohd Zaki said...

owh, samelah kita anak sulong:)