Saturday, 4 August 2012

Entry Ucapan Tahniah Dari Blogger


Alhamdulillah..Hari ni niera tak berapa nak update sebab baru je balik ni dari menghadiri kursus perkahwinan..Alhamdulillah,akan kongsi pengalaman bersama anda jika ada kesempatan :) Tapi kali ni niera nak review sikit la mengenai dua blogger yang sudi mengucapkan tahniah siap buat post lagi..Terharuu kot :')
Terima kasih buat semua followers niera yang sentiasa menyokong niera..Jom baca entry mereka !


Cinta Ramadhan : Ada Bahagia pada Akhirnya dari blogger Nurliyana Zulkifli

TERIMA KASIH KALIAN :')
 

18 000 Budak Comel:

لين Si Pipi Merah لين Si Pipi Merah said...

alhamdulillah...barakallah... :)
jgn lupa jemput kite .. hik3

trah zain trah zain said...

eh, pegi kursus?haha.. tahniah2 ^_^

Cik Rongoks Cik Rongoks said...

tahniah niera ^^

syafiqah yassin syafiqah yassin said...

tahniahh kak ,

Ain Ain said...

Waa..siyes nak kawen ni..haha..ain doakan yang terbaik kay ? ^^

Nurul Syafiqa Nurul Syafiqa said...

Rajinya Diaorang..
Moga bahagi hingga Hari Akhirat kak..
;)

Sally Yatiey Sally Yatiey said...

Tahniah :D

AnaNisaKhepri AnaNisaKhepri said...

U're welcome cik Niera :)
Thank you sbb mntion. Huhu

Fatin Nabila Fatin Nabila said...

tahniah :')

mate saya bulat mate saya bulat said...

tahniah niera, semoga kekal till jannah dik (:

Mizzs Ninie Mizzs Ninie said...

Woah! Ni yang buat tak sabar nak tengok gambar kahwin akak ni.. :D

babycomel babycomel said...

jodoh yg terbaik yg diberikan Allah kpd niera, :)

Orga Orga said...

wah...tahniah!perkara yang kena buat cepat-cepat :)

Nur Atiqah Mohd Zaki Nur Atiqah Mohd Zaki said...

tahniah niera:) smoga dipermudahkan urusan niera:)

Nurliyana Zulkifli Nurliyana Zulkifli said...

Moga bahagia niera:)
tima kacih mention yana

sunshine =) sunshine =) said...

mabruk kak niera!mereka appriciate dengan setiap entry kak niera yg sgt mnrik 2.. (:

✉ ¥ana Fauzi ✉ ✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Tahniah kak Niera !! Kenduri jemput laa ahli blogger jgk..heheheee:)) Nak itottt:))

Anonymous said...

dik...kenape dh xwujud blog yg awk link tu???tringin gk nk follow page diorg...huhu