Wednesday, 1 August 2012

Result Sem 2 Selamat Keluar!


Alhamdulillah,walaupun jatuh sikit tapi itu bermakna pengakhiran cerita kan?subjek sem 3 agak mencabar..Semua dalam bahasa Arab!Fuhhh,memang terbaikk la..

WU- AAA1012 Akidah Islam
WF- QAA1012 Ulum Al-Quran
WF- QAA1022 Ulum Al-Hadith
WP- ADA2013 Ilahiyat wa Nubuwwat
WP- ADA3063 Mantiq
WP- ADA2113 Pengantar Tasawuf Islam
WP-ADA2083 Falsafah Umum
 
Semua subjek diatas dalam bahasa Arab! Tak pe,sem 3 ni semangat sikit sebab nanti insyaALLAH ada orang sudi nak tolong belajar sama-sama..Okay la tu kan,ada orang yang pandai arab sudi tolong..hik3 :) Doakan kami :)
 

23 000 Budak Comel:

trah zain trah zain said...

tahniah ^^
result saya pn dah keluar haritu, dah ad improvement, alhamdulillah ^^

sunshine =) sunshine =) said...

mabruk alaiki!wah!bestnya bley bljr ngn suami..sweet je..lg2 due2 ye muda..(:

dyabunga dyabunga said...

btl tu..jgn putus asa ye..

jomsinggah
http://yayabunga.blogspot.com/2012/07/hari-ini-aku-nak-join-segmen-dari-kak.html

Afiq Din Afiq Din said...

klu da lpas tu kire ok la

|| amira || || amira || said...

man jadda wa jada :)
best of luck !

study kat mana ?

putryteya putryteya said...

Alhamdulillah ,awak seorang yang positif ! bagus

teruskan usaha , chaiyokk :)

Bella Nabilah Bella Nabilah said...

tahniah.. :D
semoga akan terus berjaya..
lagi-lagi nanti bila bersama org yg tersayang nanti..hehe

~::Chenta::~ ~::Chenta::~ said...

Chaiyork!

U can!!

Gud luck!

taqiee din taqiee din said...

Bittawfiq wannajah insyaallah tuk sem 3 nih
Mabruk2...:)

aniqbukhary aniqbukhary said...

Do you best.. kejayaan telah terbentang di hadapan.. tunggu masa je nak gapai..

Pecinta pink^^ Pecinta pink^^ said...

tahniah:) kita 26 hari tu da kuar result..

Nuraihan Kassim Nuraihan Kassim said...

gd luck yer niera :) ingat, 99% dtgnye dr usahe.. 1% dtgnye dr akal... so, kerahkan usahe sedaye termampu !

Nur Atiqah Mohd Zaki Nur Atiqah Mohd Zaki said...

tahniah niera :)
usaha lagi niera.. jgn mengalah! ;)

Lieya Syaira Lieya Syaira said...

tahniah niera. :) xpe. walau kita gagal bnyk kali pun, yg pntg kita da usaha nak capai ilmu Allah yang luas itu. insyaallah nanti niera akn berjaya. :D

Mass Mass said...

gud luck...semoga bertambah cemerlang result pasni ;)

MISS Z BERCELOTEH MISS Z BERCELOTEH said...

Tahniah!!
insyaAllah berkat usaha pasti akan dapat keputusan yang cemerlang nanti :)

tak silap kawan miss z pun ada study kat usim.. hehe

SaidatulAzwa SaidatulAzwa said...

tahniah ;)

babycomel babycomel said...

tahniah utk result ni, jgn berhenti mengalah.. nanti ada teman lagi la syok nk belajar ;)

muhammad asyraf muhammad asyraf said...

Wah! tahniah ya! jatuh sikit xpe..yang penting maintain..

Jemput singgah link di bawah ya :) http://www.kisahsigemok.com/2012/08/segmen-pengalaman-menyambut-kemerdekaan.html

iyka zulaika iyka zulaika said...

tahniah dan gudluck :)

✉ ¥ana Fauzi ✉ ✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Gudluck yerr kak Niera ... Takpaa , bangkit semula , caiyook !!:)

keli menari keli menari said...

wahh study ngan suami nanti..
all the best untuk sem 3 !

Nurliyana Zulkifli Nurliyana Zulkifli said...

Tahniah niera, biasa latu kejap naik kejap turun , tapi yg penting kita tak putus asa okey.. yana dah lalui, hampir putus asa tapi yana sdar ia adalah ujianNya.. gud luck niera