Thursday, 13 September 2012

Review Follower ke 3434 !

Alhamdulillah,ada juga masa untuk update + review sikit dekat follower bertuah kali ni..ahhh,lamanyaaa tak update ! nak dekat 8 hari tak update..sibuk dengan kuliah dah sekarang..campur dengan persiapan nak kawen nya lagi kan?hehe..ada yang dah dapat kad kawen?terima kasih sebab selalu sokong niera :) tengah menghitung hari la katakan..hik3..
okay lah,post kali ni tujuannya nak review sikit la blogger yang bertuah ni kan sebab dia sudi jadi follower kita yang ke 3434..tak sempat nak print skrin .. nasib baik cik fie kita ni sempat komen..boleh la print skrin komen dia tu sebagai bukti..hehe :)

jom terjah blogger super duper hot ni !

11 000 Budak Comel:

Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat said...

dah follow...

MISS Z BERCELOTEH MISS Z BERCELOTEH said...

akhirnya blog di update huhuhu..
wah!! tahniah...'

miss z nak kad kahwin juga..meh pos ke Sabah :P

Sue PeLik Sue PeLik said...

tahniah! follower dah bertambah! hukhuk

Misz Mieza Misz Mieza said...

Samalah kita Niera.. MM pon dah seminggu lebih ke 2 minggu tak update blog.. Kesibukan yang amat.. BAru ari ni gagah update.. Tu pun satu post je.. Storinya tak masuk lagi.. Huhuhu..

eesyaLavigne eesyaLavigne said...

dpt juga kak niera update blog .. semoga persiapan kawen berjalan lancar ye .

OnE_nIeZuKa OnE_nIeZuKa said...

mari la join giveaway saya
http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-mau-novel-dari-onenie.html

onn Lajer onn Lajer said...

pergh no cantik tu 3434

✉ ¥ana Fauzi ✉ ✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

YANA DH FOLLOW :)) AWK AWK :)) YANA NAK PI KENDURI JGK :3 hahaha . *muka tak malu*

Hanif Idrus Hanif Idrus said...

Btl lams tak dgr kabau...hehehe.

babycomel babycomel said...

lama xdengar cerita niera.. menghitung hari nk kawin .. syok tu =)

Pecinta pink^^ Pecinta pink^^ said...

wah..thniah2 :) mkn rmai follower niera :)