Thursday, 4 October 2012

Review Follower ke 3535 !

Pada 13 September 2012, blog Aisyah Humaira' berjaya mencapai 3434 follower dan kini, kurang dari sebulan, Niera berjaya menangkap 3535 follower ! jom kita review blog si dia ^_^ btw, ini pertama kali niera masuk ke dunia blog beliau dan rasa "wah ! cantiknya :D" jom kita terjah dan follow beliau !


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
terima kasih tau !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.

.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
TAHNIAH !
.
.
.
.
.
.
.




.

.
.



.

.
.
.
.
ANDA MENJADI FOLLOWER BERTUAH !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.

.

"Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih takwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu)."
[SURAH HUJURAT:13]

19 000 Budak Comel:

✿Hadifah Sabri✿ ✿Hadifah Sabri✿ said...

wuu~ tahniah! :-)..

Adam Azra Adam Azra said...

tahniah :)

cci cci said...

wah.. blog dia kene review.. tahniah admin.. ^_^

NURUL ◕‿◕ NURUL ◕‿◕ said...

TAHNIAH ^^

Everything's Everythings Everything's Everythings said...

Tahniah utk dia ^^
cantik nombor tu ;D

diba diba said...

nice number la;)

jaakechik jaakechik said...

tahniah...followers dah semakain byk....3k lebih tu...hehehe

Sheda ucu Sheda ucu said...

thniah2 hihihi.. yunk cmner wat post title tuh...

.::: Princess MOMOY :::. .::: Princess MOMOY :::. said...

ala...momoy terawal 2 jer... huhu
btw, tahniah tahniah dear aisya

ainulaqma ainulaqma said...

singgah sini~ sapa2 nak kurus jom jenguk sini -5kg semingu!!!http://sweetybeautyblogshop.blogspot.com/p/alphalipid-sd2.html

ainulaqma ainulaqma said...

wahh luck nye die~~

singgah sini~ sapa2 nak kurus jom jenguk sini -5kg semingu!!!http://sweetybeautyblogshop.blogspot.com/p/alphalipid-sd2.html

9n0L4 9n0L4 said...

tahniahhh. dah 3k lebih. hebad. ;)

Anisa Anuar Anisa Anuar said...

tahniah2...kepada empunya blog yg bertuah...cantik kot nombor 3535

baca ni jugak..
http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/whatchuwant-is-back-with-big-surprises.html

ayut ayut said...

tu dia yg kena :)

Dunia Wilma Dunia Wilma said...

Tahniah ^_^

Cikgu Ma Cikgu Ma said...

wah..tahniah untuk follower bertuah tu..

tahniah juga untuk niera...^_^

awak student usim ea? akak pun x-usim

thanx follow blog akk yg x seberapa ^_^

eesyaLavigne eesyaLavigne said...

wah ! Follower dh banyak .. Tahniah kak niera :)

fifie fifie said...

Tahniah Najwa, tahniah aisyah :) Dah ramai followers.

scha cha scha cha said...

alaaaa..nk kena review jgk.. :'(