Wednesday, 3 October 2012

Terima Kasih Atas Doa Kalian Buat Niera dan Suami

Assalamualaikum :)
Terima kasih buat semua yang sudi hadir ke majlis perkahwinan niera dan suami tercinta. InsyaALLAH akan ada 1 entry khas gambar-gambar sekitar majlis bahagia kami. Entry kali ni,niera nak ucap terima kasih banyak-banyak sebab ramai yang bagi hadiah, kirim hadiah guna pos laju sebab tak datang, pas hadiah kat kawan yang datang sebagai wakil diri, ahhh, terharuu! Tak sangka dapat banyak hadiah dan majlis sangat meriah sebab ramai kawan-kawan yang datang. Hampir 400 kawan-kawan kami yang datang. Alhamdulillah :)
 antara hadiah yang dah diterjah oleh kami ^^

Kepada bloggers,terima kasih buat post untuk niera dan suami. Ada yang dah masuk gambar niera dan suami walapun niera blm lagi masukkan..hik3..jom kita terjah entry beliau-beliau yang berkenaan !

 ucapan dari RUMAISO' ZAKARIA


 
ucapan dari FAUZANA HAMDAN

ucapan dari SHARINA

ucapan dari AMALINA NADRI


ucapan dari LIYANA ZULKIFLI

Ada tak yang Niera terlepas pandang?Yang buat ucapan dalam blog tapi tak de diatas?inform ea nanti ^^
Terima Kasih kepada semua yang mendoakan kebahagiaan kami tak kisah la wish dekat blog, facebook,sms,kad dan segala jenis bentuk yang ada. Terima kasih ^^
Kami kini bahagia. Teramat bahagia. Teruskan berdoa untuk kami :)

“Diantara tanda-tanda kekuasaan Allah ialah Dia menciptakan untukmu isteri-isteri dari jenismu sendiri, supaya kamu cenderung dan merasa tenteram kepadanya, dan dijadikan-Nya di antara kamu rasa kasih dan sayang". (Ar-Rum 21)

terlepas entry lepas?
klik [SINI] untuk tahu kisah kami
klik [SINI] untuk lihat gambar kami dating setelah nikah

45 000 Budak Comel:

Nurul Aini Nurul Aini said...

Tak terlambat lagi kan saya nak ucapkan selamat pengantin baru..Semoga bahagia hingga ke akhir hayat. Amin..Sweetnya gambar. ^_^

cci cci said...

banyaknya hadiah.. nak cikit... ^_^ selamat pengantin baru ek..

nur azian nur azian said...

waaa tahniah..
seronoknya :)

ros_reeza ros_reeza said...

Alhamdulillah..selesai dah majlisnya.. Ros baru je tahu ni.. Selamat Pengantin Baru ye dan selamat menjalankan tanggungjawab sebagai seorang isteri :)

^^eKaTiKaH^^ ^^eKaTiKaH^^ said...

alo, sweetnye.. hihi.. banyak hadiah tu.. :D selamat kak ^^,

Yana Aina Yana Aina said...

tahniah..selamat pengantin baru ^^

dya bunga dya bunga said...

slmt pengantin baru..:)

Cik Zaniff Cik Zaniff said...

selamat pengantin baru ~

imaniiwani imaniiwani said...

tahniah!!!
''selamat pngntin baru smoga sntiasa diberkati selalu..;)''

Sue Echan Sue Echan said...

selamat pengantin baru aisyah n suami... :)
semoga berkekalan ke akhir hayat kalian..

Sue PeLik Sue PeLik said...

selamat pengantin baru!!!! :)

CiK FizA CiK FizA said...

tahniah niera ! Moga kekal till jannah. Amin.. :)

Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina said...

tahniah niera!
semoga berkekalan hingga ke syurga firdausi. amin... :)

sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa said...

tahniah...cute lor kamu syg..baju pink lagi tu..

MiszCuppaholics MiszCuppaholics said...

tahniah! =)

http://mycuppaholicshop.blogspot.com/

Love To Be Creative Love To Be Creative said...

tahniah! semoga sabar dalam melewati kehidupan dalam berumah tangga =)

Cik Nur Cik Nur said...

selamat pengantin baru..moga berbahagia bersama keluarga tercinta hingga Jannah.. amin..!

Cik Fie Cik Fie said...

wah ! bestnya akak . selamat pengantin baru :)

Ema Cuty Ema Cuty said...

salam..tahniah yer..semoga bahagia dan kekal selamanya...insyAllah...:)

Hatoru Bisco Hatoru Bisco said...

semoga bahagia forever till jannah.. aminnn.. :D sincerely follow u :D

http://hatorubisco.blogspot.com/

reviewlah bila ada kelapangan :DDD

Hatoru Bisco Hatoru Bisco said...

#3540

shuhadaothman shuhadaothman said...

Barakallah. Semoga bahagia till Jannah. Salam kenal :)

Amanina Amanina said...

selamat pengantin baru kak niera :) semoga berkekalan aminn ya rabb :)

Zaharah Jamilah Zaharah Jamilah said...

barakallah
mabrook!!
selamat pengantin baru.. wah, untungnya dpt kwen awal.. Alhamdulillah.. moga bahagia ke akhir hayat

Everything's Everythings Everything's Everythings said...

Wahhh.. alhamdulillah,
xdpt datang pula.. tpi nk wish selamat pengantin baru ^^

NURUL ◕‿◕ NURUL ◕‿◕ said...

SELAMAT PENGANTIN BARU (:

Faqihah Husni Faqihah Husni said...

Barakallahulakuma akak :)

Nelly The Strange Nelly The Strange said...

wah , tahniah !
:)

Sally Yatiey Sally Yatiey said...

Tahniah :)

baby comel baby comel said...

tahniah niera.. slmt pengantin baru, semoga bahagia ye :)
seronoknya tengok org kawin ni

MRS Rongoks MRS Rongoks said...

tahniah niera ! ^^

selamat pengantin baru :)

Andi Sakinah (Si Peminat Purple) Andi Sakinah (Si Peminat Purple) said...

Selamat pengantin baru! :)

DAIRI FARISHA DAIRI FARISHA said...

both of you sgt cute! :) tahniah dear!

Cik Chokie Cik Chokie said...

Selamat Pengantin Baru :) Seomga kekal hingga ke syurga allah . amin .

Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] said...

tahniah drpd santai leeza.

Michelle Hopell Michelle Hopell said...

tahniah ..
semoga berbahagia :)

sya sams sya sams said...

Ya Allah , comey nya akak :)

Eyesha Zaidin Eyesha Zaidin said...

hai aisyah! nama sama ..hihi

tq jalan2 ke blog sha...=)
baru kahwin k????

TAHNIAH tau!!! ^^

nur naa'irah nur naa'irah said...

salam..cantik orgnye..cantik lg akhlaknya,insyaAllah..sama padan..bagai pinang di belah dua..:-)

haz haz said...

wahhh.. dh kahwin dh diaa~~ congrats dia! ^^

Eyesha Zaidin Eyesha Zaidin said...

Haz, aisyah humaira n kawan haz k?;)

Eyesha Zaidin Eyesha Zaidin said...

Haz, aisyah humaira n kawan haz k?;)

NoEn NoEn said...

congratz dear...selamat pengantin baru

dhia adawiyah dhia adawiyah said...

Wahh ! tahniah tau kak niera . sama padan . hihi .. maaf , Wieya agak busy dengan exam . tak lama lagi nak SPM. Kak Niera doakan yang terbaik tau . hihi

Maria Menado~ Maria Menado~ said...

saya sangat sukakan kisah niera tau. bila bace setiap perkembangan niera rasa manis sangat. bertuah. niera bertuah. :)