Monday, 26 November 2012

Review Blog / Header Baru

Alhamdulillah. Perasan tak header baru Niera kali ni? Comel tak? Comel tak? Heee. Jangan lah cemburu taw taw. Header comel tu terang-terang la bukan Niera yang tangan unik ni nak buat kan. Ada blogger yang buatkan. Murah je harganya. Terima kasih taw adik :) Nak tahu siapa dia? Blog dia simple je tapi lawwoo kot. Tapi dia juga ambil tempahan edit blog. Follow jomm adik comel kita ni. Pelik betul adik kita sorang ni sebabnya dia takut sangat nak tolong Niera buat header. Tak tahu apa yang ditakutnya. Tapi yang penting dia kata Niera and suami sweet ! Wah, berbunga-bunga rasa hati bila ada orang cakap macam tu. Ehh, tapi Niera tahu bukan adik ni sorang je ckp, ramai yang cakap. Heee, perasan kejapp :P

Apa pendapat kalian tentang header baru ni?Komen pleasee~

Actually Niera terkejut sangat tengok header tu sebab ada teddy bear tu. Apa kaitan? Sebab suami Niera ada bagi teddy bear yang Niera namakan dia Cik Bear sebagai peneman Niera di asrama.

Suami : Kalau rindu abang, peluklah Cik Bear.
Niera : Kalau marah kat abang, nanti sayang tumbuk-tumbuk Cik Bear taw !
Suami : Ala, janganlah marah dekat abang :(
Niera : Tak de lah. Mana boleh marah dengan orang yang kita cinta ni :)

So, bila tengok header ni, macam ada kaitan je tentang kami. Suami, isteri, dan juga Cik Bear. Terima kasih adik sebab buat header yang lawa + sweet ni untuk blog Aisyah Humaira' ni. Kini tagline blog sudah bertukar. Maklumlah status pun dah bertukar ! :)

---------------------------------------------------------------------------------

Jom kita lihat siapa punya blog yang buat header Niera super sweet ni !



24 000 Budak Comel:

♛ Aina Ayunie ♛ ♛ Aina Ayunie ♛ said...

laa, saya ingat akak baru belasan tahn, tapi dah kawin eh? haha, sorry akak,. hehe

Nurfara Hani Nurfara Hani said...

cantik header baru tu... manja la niera:)

Aiza Humaira Aiza Humaira said...
This comment has been removed by the author.
atiqah zulkifli atiqah zulkifli said...

sweet n cute la header awk..
moga berbahagia dan kekal selamanya di samping si imam yang tercinta..=)

Nurul Thahirah Nurul Thahirah said...

akak !! sweetnye :D sy doakan korang berkekalan till jannah :)

Cik Fie Cik Fie said...

sweetnya n comel . tak kira ! Saya nak jeles gak . haha :P

nabila biela nabila biela said...

rmantinye...jeles kite taw..hehehe..slamat brbahagia sohabati..^^,

^^eKaTiKaH^^ ^^eKaTiKaH^^ said...

serius, cantik.. sweet je tengok pasangan nie.. hihi :)

ciksengeh :D ciksengeh :D said...

subhanallah ! inshaAllah smpai ke syurga :)

Pecinta pink^^ Pecinta pink^^ said...

omey cgt header baru..kalo pink semua omey :P hehe ..btw,sweetz la niera dan incik suami :)

Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa said...

comel, sweet...smoga niera happy selalu..:) niera..awk taw tak..awk sweet sgt2 dgn en suami..:)

smoga bhgia hingga ke syurga..:)

azifah yazid azifah yazid said...

lawa header 2... niera pown sweet... semoga berbahagia selalu yer.... :)

Nurliyana Zulkifli Nurliyana Zulkifli said...

cantik :)

Nur BaiYah Nur BaiYah said...

wah cantiknya header,..semoga bahagia hingga akhirnya..amin

De'Aisyhah De'Aisyhah said...

Akak <3 Hehe

Busyra Bt Takiyudin Busyra Bt Takiyudin said...

cantik la header tu.. :)

C'Jai C'Jai said...

comel headernya cam tuan blog jg..

wanie wanie said...

cantik header tu , termasuklah tuan blog jugk ^^

The ShomeL TwinZ The ShomeL TwinZ said...

wahh berheader bru laa lpas nie... cntik2...:) kak niera pon commeii....

Nurul Filzah Nurul Filzah said...

comelnye kak niera dan suami serta Cik bear ..

Miss NR Miss NR said...

Wah..sweet-nya pasangan ni!! ;)

Suka tengok :DD

Niesa Niesa said...

cantik!ala2..sweetnye tgk pasangan ni...

FaLya FaLya said...

kak niera ni buat sy jeles lah..sweet betul! semoga bhagia kak..comel header:)

Sheila Salim Sheila Salim said...

Assalamualaikum. hehehe comellah korangg. suka baca entri awak :)