Friday, 21 December 2012

Blogger Popular Terjah Entry Pertama Niera!

Assalamualaikum. Alkisah bermula apabila Niera membuka peti komen. Tup2 ada pulak tersingkap kisah lama. Blogger popular datang komen my 1st entry ! Ahhh. malu. malu. Bila baca balik my 1st entry, aduh, sangat-sangat kelakar. Macam budak 5 tahun tak sekolah pun ada. Hahaha :D 
Nak cek jugak karangan budak tak sekolah ni? boleh [klik sini]. 
Hahaha. Kelakar kan? Malunyaaa . >_<


Kihah yang swiitt muiitt ni pun satu, kenapa terjah my 1st entry?Apakah yang bermain difikiran anda sehingga anda berjaya menjumpai kata-kata budak 5 tahun tak sekolah tu di entry akak? heee :D

#Malu tu memang malu tapi rasa terharu pun ada jugak bercampur dengan seronok sebab ada jugak sudi komen my 1st entry yang da berusia hampir 2 tahun tu. hihi. terima kasih adik Faqihah Husni :) Blogger muda paling popular tuuuu :D



12 000 Budak Comel:

Aina Sofea Aina Sofea said...

Bertuahnyer , blogger pemes emes datang mencari entri pertama ! :D

ros_reeza ros_reeza said...

Hihi.. semua blogger pun akan tertawa sendiri bila membaca
entry yang pertama masing masing.

ros_reeza ros_reeza said...

Hihi.. semua blogger pun akan tertawa sendiri bila membaca
entry yang pertama masing masing.

sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa said...

wah bertuahnya badan hehe,.,nak cek juga la hehe

Faqihah Husni Faqihah Husni said...

hahahahahaha..adik mana ada popular pun la akak :3 hahaha. Alhamdulillah.. saja ja nak baca 1st entry kak niera. hahaha.. suka baca entry2 kak niera.. best! memberi semangat dan peringatan! hehe ^_^

Ƞurul Ƨyafiqah Ƞurul Ƨyafiqah said...

Wah, bertuahnya seronoknya ! Haha :D Sapelah tak kenal blogger tu kan ? ;) Hihiii

sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa said...

dtg tgk burung color biru hehe hinggap kat header

Ima Azwan Ima Azwan said...

untungla niera..ahahah

✿A I N A A✿ ✿A I N A A✿ said...

blog niera menambat hati dia untuk ketahui lembih lanjut mngenai diri niera ni.. heheheh

Faqihah Husni Faqihah Husni said...
This comment has been removed by the author.
nur naa'irah nur naa'irah said...

salam ukhuwah..bestnye niera..:)

Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa said...

HAHA..kelaka bila baca entry dulu2..rasa mcm..aih?aih?aih?..aku ke yg taip ni..hhaha