Saturday, 22 December 2012

Eratkan Cinta di Ulu Yam, Selangor

Kami dating ! Bestnya berdating. Dating dengan siapa? Dengan kekasih hati la kan? Kami membasahka diri di sungai Nur Laman Bestari, Ulu Yam, Selangor pada lebih sebulan yang lepas. Pengalaman indah bersama suami tatkala ini sangat tidak boleh dilupakan. Rindu. Memang rindu. Malah teramat rindu. Tapi hati menuntut supaya kuat dan terus bermujahadah menuntut ilmu. Begitu juga Encik Sayang Niera ni. Exam kami pun dah nak dekat. 29/12/12 suami final exam [Kuliah Syariah] manakala 4/1/13 Niera pula menyusul [Kuliah Akidah] Semoga Allah mudahkan urusan kami. :D

 Aku sayang kamu

"Seseorang tidak akan memiliki kebaikan, meraih kemenangan, merasakan kenikmatan dan kesenangan hakiki kecuali mengesakan cintanya kepada Allah SWT semata, dan Allah lebih dicintainya daripada yang lainnya" ( Ibnu Qayyim al-Jauziah)

 Aku sedar aku tak sempurna tetapi kau menyempurnakan aku dengan cintamu.


 Dicintai dan disayangi kamu adalah anugerah terindah yang tuhan berikan padaku. Alhamdulillah.


 Bila Tuhan masih memberiku kesempatan untuk hidup lebih lama, aku hanya ingin lalui itu denganmu sayang.


 Memilikimu adalah hal yang terindah dalam hidupku.


Cinta Itu adalah anugerah terindah dari Allah, Aku bersujud dan berdoa padaNYA, dan akhirnya kutemukan Anugerah terindah itu iaitu kamu.

#Sungguh, aku mencintaimu. 



46 000 Budak Comel:

nor laila nor laila said...

as salam singgah sini

NURSHAHIRA SAIDATUL HASNA NURSHAHIRA SAIDATUL HASNA said...

sweetnyer:-) sapa photographer tu

NURSHAHIRA SAIDATUL HASNA NURSHAHIRA SAIDATUL HASNA said...

sweetnyer:-) sapa photographer tu

trah zain trah zain said...

mcm pernah nmpak la, akk duk U mana?
semoga bahagia ke anak cucu kak (^___^)
*sweettt..hehe

Namazi Rashid Namazi Rashid said...

nampak berkat-Nya kurniaan Allah.. :D

sabry oppa sabry oppa said...

sweetnyeeeeeee~

✿Gucciey Lavender✿ ✿Gucciey Lavender✿ said...

amboii . sweetnye :D

Nurfara Hani Nurfara Hani said...

sweetnya die:) pasangan bahagia..

Miss NR Miss NR said...

Wah..sweetnya dia. Akak buat saya rasa macam nak kahwin cepat pulak...hehehe :D

fiza nooh fiza nooh said...

amboi2 ewah2..bile guwa nk kawen nih ;P

sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa said...

ahhh..jelesnya..hope bahagia sllu n gud luck for the exam !!

Aniq Bukhary Aniq Bukhary said...

Jelousnyaaaaaa.. nak khawin, nak khawin!

sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa said...

cm familiarla muka en syg niera tu :P

saliha alwi saliha alwi said...

salam ziarah aisyah..
nice blog..
mlwt sy ek http://salihaalwi.blogspot.com/2012/12/dia-segalanya-untuk-saya.html

sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa said...

ahhh..baru tau!! rupanya muka suami niera cm muka pelakun la..bf shila hamzah heheh sama kan???

Green Amila Green Amila said...

sweet sangat :)

luqman zakaria luqman zakaria said...

heehe..sape lah jadi mangsa amek gmbr..lol

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@sHaRiNa eLyaNa hari tu ada update pasal muka suami sama dengan sharnaaz. haha :D

http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/muka-suami-macam-sharnaaz-ahmad.html

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@luqman zakaria tak de sape2 jadi mangsa. amek sendiri je. hehe. setting camera n tangkap ! haha :D

miz ruha miz ruha said...

pasangan yang sweet... moga berbahagia hingga ke syurga... amin. ^_^

Razil Tahir Razil Tahir said...

sweet gila!
pasangan contoh.. huhuhu

Razil Tahir Razil Tahir said...

sweet gila!
pasangan contoh.. huhuhu

Faqihah Husni Faqihah Husni said...

aip aip. belajar lu. hahahahaha. Alahai. Sweetnya. Moga berbahagia ke anak cucu cicik dan ke syurga ameen ^_^

teuku saini teuku saini said...

so sweet brother and sister

mohon berkunjung ke blog saye, and comment please :)

http://sharing-is-fun.blogspot.com/2012/12/asus-ultra-slim-notebook.html

nur naa'irah nur naa'irah said...

salam..smg hbungan kalian sntiasa mndapat keberkatanNYA..:)

Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa said...

so sweet...jelz.nk khwin jugakkk...HAHAHA:D

semoga bhgia selalu niera..:D

Atiqa Wahid Atiqa Wahid said...

Sweet. Semoga sentiasa dalam rahmat Allah. Amin. :)

j.e.h.a.n. j.e.h.a.n. said...

so sweet..patut di cthi, mmg lebih indah bercinta lepas kahwin..terserlah di situ =)
seriously kak jehan respect!!

Dear KHY Dear KHY said...

sweet sangat and semoga berkekalan hingga ke anak cucu :)

✿A I N A A✿ ✿A I N A A✿ said...

okay jeles.. huuuuuuuu nk juga merasai kebahagian macam ni.. tp kne bljr dlu, hope sempat la berumah tangga... ='D

wisata outbound malang wisata outbound malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

Cik Fie Cik Fie said...

cuwit sangad . haha :)

CikMunBlogger CikMunBlogger said...

sweet nye kak niera .
nak kawen muda gak lah camnie ,
hehe :D

Adib As Adib As said...

alolo shuwitnyeeeee ahaks nak kawin lah.

Eda Eri Eda Eri said...

Singgah sini . I loike it ! sweet sgt ..hehe.

azifah yazid azifah yazid said...

thanks niera.... awak comel :)

Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] said...

amboi2... jelesnyer gitu...

nurul nurul said...

nice..www.dresslover84.blogspot.com

NURUL ◕‿◕ NURUL ◕‿◕ said...

sweetnya :)

dEdEQ dE wIshEs dEdEQ dE wIshEs said...

AKAK .. SEPADAN SGT .. SO SWEET .. BESHHNYE BILE DA JD YG HALAL :)

Princess Syazliyana Princess Syazliyana said...

so sweet :') semoga berkekalan <3

liza liza said...

semoga berbahagia ..

Nurul Filzah Nurul Filzah said...

goodluck 4 final exam. ya allah, comelnyer gambar2 kat atas tu

CeqGu CeqGu said...

rindu rinduan tu pemanis dalam hidup berumahtangga :) good luck dik!

lovehunter lovehunter said...

amboi sweetnyer depa..moga jodoh berkekalan hingga ke akhir hayat...amin

nabila azmi nabila azmi said...

sweet like always=)