Friday, 28 December 2012

Eratkan Cinta Di Zoo Negara

Ehem. Entry untuk jeleskan korang lagi ! Yuhhuuu :P Kalau yang lepas korang punyalah best komen 'so sweet' kat Entry 'Eratkan Cinta Di Ulu Yam,Selangor' , dan kali ni Niera nak jeleskan korang dengan ke'sweet'an kami di zoo Negara ! Binatang pun jeles tau ! Opps ! tapi ni gambar 2 bulan lepas. huu :D Now, masing-masing fokus pada sudy :)

 Suami memang sukakan haiwan. Ini permintaan dia la ni utk ke sini. Penyayang betul suami Niera ni, sampaikan keropok yang Niera makan pun diberi pada orang utan ni. Jeles ! Jeles ! :P

 Eh, pakwe siapa yang comel sangat ni?? Kenyit mata sikit ;)

 Memang comel !

 Kambing yang sweet. Tapi suami Niera lagi sweet !

 Rabbit ni comel ! Comel ! Geram . Geram. Geram.

 Siapa lagi comel? Eh Abang, muka kita sama la ! :D

 Wah ! Sungguh comel hidung binatang ini :P

 Tengok tu,kita bercinta, dia pun nak bercinta. Kita nak dating, dia pun nak dating ! :P

 Okay, terserlah ke'rendah'an pada diri :'( Ehh, tapi kami sedondon !

Nak balik dah, hujan pulak. Suami belikan payung baruuu :D

Kan Niera dah kata, bercinta selepas kahwin tu sangat best ! Sweet2, boleh pegang tangan 24 jam, boleh bergambar sama2, boleh cakap 'I LOVE U' hari-hari dan macam-macam lagi la ! Yang dah ada calon, cepat2 kan. Tak elok lama-lama. Yang masih bersekolah, buat cara bersekolah. Tak guna cintan cintun ni. Bazir dari banyak sudut. Doa banyak-banyak. Mohon petunjuk Allah. Allah maha Adil. Dia tahu siapa yang terbaik buat kita. Yang penting, utamakan apa yang utama. 



32 000 Budak Comel:

zAnA hAmDaN zAnA hAmDaN said...

haha.. makin jeles la cik farah kte tu mun~~ anywy,, sweet! :)

Amanina Amanina said...

wuuu kak niera :) tumpang bahagia. hihi.
goodluck akak dan suami untuk final exam ye :)

Azza Afdzal Azza Afdzal said...

mak aiii jelez nya..tak sabar2 la pulak nak kwin hihi...

#JemahAwesome #JemahAwesome said...

BERMINAT NAK DAPAT CUTE HANDBAG,SHAWL,SLING BAG DAN 2 CUTE BROOCH FROM CARTIECA CLOSET? Jom join giveaway ni sebelum 30 disember 2012 hari Ahad. Cuma TOP REFERRAL SAHAJA YANG LAYAK DAPAT 3 HADIAH TERSEBUT! :D http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/giveaway-by-cartieca.html

NurSyafinaz NurSyafinaz said...

wahhh , so cuwittttt ! ni baru la till jannah , hehe

pelangi haty pelangi haty said...

Huwwaaa.. hana fauzana !!! knape cik puan niera ni semakin notty nih.. ni nk kne nih..siap la cik puan..nk kne flying kiss nih..hahaha :D satu perkara yg bahagia bagi cik nur farahin apabila melihat sahabat2ny bahagia dan gumbira.. :p

pelangi haty pelangi haty said...

Huwwaaa.. hana fauzana !!! knape cik puan niera ni semakin notty nih.. ni nk kne nih..siap la cik puan..nk kne flying kiss nih..hahaha :D satu perkara yg bahagia bagi cik nur farahin apabila melihat sahabat2ny bahagia dan gumbira.. :p

nur naa'irah nur naa'irah said...

salam..pasangan muda suami isteri yg romantik..sweet..smg ALLAH memberkati hubungan rumahtangga..in shaa ALLAH..:)

pelangi haty pelangi haty said...

Huwwaaa.. hana fauzana !!! knape cik puan niera ni semakin notty nih.. ni nk kne nih..siap la cik puan..nk kne flying kiss nih..hahaha :D satu perkara yg bahagia bagi cik nur farahin apabila melihat sahabat2ny bahagia dan gumbira.. :p

pelangi haty pelangi haty said...

Huwwaaa.. hana fauzana !!! knape cik puan niera ni semakin notty nih.. ni nk kne nih..siap la cik puan..nk kne flying kiss nih..hahaha :D satu perkara yg bahagia bagi cik nur farahin apabila melihat sahabat2ny bahagia dan gumbira.. :p

dEdEQ dE wIshEs dEdEQ dE wIshEs said...

LAMBATNYE NAK RASE CAMNI .. HEHE

nabila azmi nabila azmi said...

ok sweet..=)..hehe..untungla=)

Ikhwan Suhaimi Ikhwan Suhaimi said...

Berbunge-bunge baca entry ni :) haha

Miss NR Miss NR said...

Wah..so sweet lah korang berdua ni. Hihihi..jeles I tau :3

Entry ni romantik + banyak kelakar! Hahaha..terbaik Kak Niera! :D

Nazirah Kama Nazirah Kama said...

So sweet..sweet sgt2..jeles lh pulak..hehhe..smoge bhagia kwn.. :)

CikMunBlogger CikMunBlogger said...

hadui ! kenapa buat kite semaki jeles nie ? hehe .

sweet . :D

Diera Tekikushika Diera Tekikushika said...

seronok baca perkembangan niera. semoga ianya berterusan dan kalian bahgia hingga ke syurga. lg ape nak ckp? sweeettttnnyaaaaa. hehe.

semoga berjaya utk exam ye niera. =)

* jealous tetap jealous hehe

trah zain trah zain said...

sweetnya sik akak ni,,hehe

yana boi a.k.a budak gemowk yana boi a.k.a budak gemowk said...

@zAnA hAmDaN
weyh hana zana..ko dh ade..on teros..tayah simpan2..HAHAHHAHAHAHAHHA :)

yana boi a.k.a budak gemowk yana boi a.k.a budak gemowk said...

hana zana..hang kan dh ade calon..cepat2 weyh.. HAHHAHAHAHAHHAH :) untongla dh ade calon..kahkahkah.. sayang korg ketat-ketat dunia akhirat

yana boi a.k.a budak gemowk yana boi a.k.a budak gemowk said...

@pelangi haty
wah wah..dh ade calon..cepat2 ea :)

Nurfara Hani Nurfara Hani said...

pasangan bahagia:) seronoknya tengok niera dan suami..

Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa said...

Niera....kenapa sweet sgt...Sumpah jelez..jelez..jelez....apapun, hope u happy selalu niera..yup..brcinta slps kwin tu lg indah..:D

Sheila Eiman Sheila Eiman said...

alahai... sweet lagi...
tumpang gembira...
terharu lahh tengok kak niera bahagia...
semoga berbahagia ya :D

Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaaa lama rasanya tak ke zoo... best juga.

nor laila nor laila said...

as salam singgah sini dah lama ikut dan tegur awak...kalau bercinta je ke zoo kalau ke zoo je bercinta...apa rahsia di zoo negara...

✿A I N A A✿ ✿A I N A A✿ said...

terasa indah bila tngok gambar2 niera bersama ur hubby... =3.. sweet je.. awwww

Namazi Rashid Namazi Rashid said...

jeles level 100..ha3

Cik Wieda Cik Wieda said...

pasangan yang triple sweet :)

Cik Wieda Cik Wieda said...

BTW , selamat ulang tahun perkahwinan yang ke 3 bulan :)

sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa said...

makin sweet hehe..jeles tauu..baju matching la tu..hehe..smoga bhgia ya :)

Mohd Hafiz Mohd Hafiz said...

akak sedar tak gambar akak kawin kat blog ni byk?akak make up kan?bukan tabbaruj ke? akak kene faham ugak blog akak ni ikhwan n akhowat leh tengok..jadi sy tahu akak baru kawin..tapi sy nasihtkn akak letak la gmbr lain..x manis isteri org kalau letak gmbr laki lain tengok..suami akak j berhak tgok kcntikkan akak..harap akak fahan..maafkn sy