Friday, 21 December 2012

Follower ke 4000!

Alhamdulillah. Hasrat tercapai! Sebelum genap usia blog ini 2 tahun pada bulan 4 tahun hadapan, cita-cita untuk memiliki follower 4k berjaya terlaksana. Terima kasih semuaaa :D Tanpa anda semua, tak mungkin bilangan follower Niera akan capai 4000 orang. Segmen untuk blogger baru diberi peluang menambahkan follower pun Niera dah tutup. Alhamdulillah sambutan sangat baik. Next time Niera buat segmen lagi okay :)


Nak tahu siapa follower yang berjaya genapkan jumlah 4000? jeng3
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Terima kasih dan harap terus mendoakan kebahagiaan kami suami isteri dan juga kejayaan kami sebagai penuntut ilmu :)

13 000 Budak Comel:

Nurliyana Zulkifli Nurliyana Zulkifli said...

Mabruk niera, bersama sebarkan dan kongsiakan ilmu ^^

Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa said...

Alhamdullillah..tahniah Niera.:D

P/S: Insyaallah.sama2 kita berjuang sbg penuntut ilmu..:D

Norzie hany Norzie hany said...

ramainya...tahniah.

Rozita abd rahman Rozita abd rahman said...

tahniah..
tahniah jugak untuk follower bertuah tu..
meh join contest kat sini..

www.rozita-ceritaita.blogspot.com

trah zain trah zain said...

tahniah and gOOd luck,,hehe ^^

BaiYah BaiYah said...

ramainya..alhamdulillah niera..
semoga terus berjya dunia akhirat,,
gudluck in final exam~_@

✿A I N A A✿ ✿A I N A A✿ said...

alhamdulillah.. tahniah!!!! hehehehe

nur naa'irah nur naa'irah said...

salam..in shaa ALLAH

Miss NR Miss NR said...

Wah..ramainya..TAHNIAH! :)

Faqihah Husni Faqihah Husni said...

Tahniahh! ^_^

natasyapink natasyapink said...

Tahniah akakk. =)

sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa said...

dah 4k follower dia tahniah..jap lg nak sma ngn lyssa :)

dEdEQ dE wIshEs dEdEQ dE wIshEs said...

ALHAMDULILLAH .. WAAAAAAAA .. AKAK .. RAMAINYE FOLLOWER AKAK