Friday, 21 December 2012

Hadiah Misteri Milik Anda!


Alhamdulillah, tamat sudah segmen [INI]. Sambutan sangat baik dari blogger2 baru. Lebih 100++ yang joined ! Terima Kasih tak terhinggaaaa :D Harap dapat menambahkan bilangan followerssss anda. [PICIT SINI] utk terjah semua peserta. Bloggers yang tak join tapi nak terjah mereka pun sangat digalakkan. Boleh berkenalan sesama sendiri kan? Okaylah , tiba saat yang ditunggu, siapakah top referral yang Niera cari. Akibat malas nak print screen segala bagai, Niera umukan je la terus. heee :D
Tahniah buat anda !
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-

Boleh terjah + follow dia dan jangan lupa ucapka tahniah kat dia. Ahakkss ! Yang tak berjaya mendapatkan hadia misteri tu, Niera minta maaf sangat. Biasalah adatkan. Niera pu jarang menang bila join mana2 giveaway/segmen/blablabla. Keep blogging !

#Empunya blog. sila bagi details berikut ke Aisyah Humaira'
Dalam masa 2 hari. Terima kasih :)
  • Nama Penuh
  • Alamat
  • No. Telefon
  • Link Blog


16 000 Budak Comel:

sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa said...

tahniah pemenang :)

sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa said...

jemput join mini segmen sha :)

Nurfaezah Abdullah Nurfaezah Abdullah said...

tahniah atas smbutan segmen akak yg menggalakkan :D sori sy x join tp sy tetap akan blogwalking ke blog2 para peserta.

Kelana Cinta Kelana Cinta said...

Tahniah belogisam!

nur naa'irah nur naa'irah said...

salam..congrate dpt smbutn yg agk interesting..done terjah pemenang..:)..

Faqihah Husni Faqihah Husni said...

tahniah blogisam!! :-D

Nurfara Hani Nurfara Hani said...

tahniah pemenang:)

Sheera Aya Sheera Aya said...

tahniah belogislam!. :)

Cik Wieda Cik Wieda said...

congrats , dear :)

Cik Lady :) Cik Lady :) said...

tahniah :)

Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa said...

tahniah untuknya..:D

NurainSuperr NurainSuperr said...

tahniah :)

beloGIsam beloGIsam said...

terharu, jarang dapat jadi top referal ni.. trimas kasih pada semua yang sudi siggah dan follow..

✿A I N A A✿ ✿A I N A A✿ said...

Niera ni memang rajin ye buat segment.. hehehe tahniah bg para pemenang

beloGIsam beloGIsam said...
This comment has been removed by the author.
Cik Fie Cik Fie said...

wow . tahniah :)