Wednesday, 5 December 2012

Review Follower Bertuah #2


Pendapat tentang blog?
  • Niera sangat sangat obses dengan orang yang kembar ! Suka sangat sangat tengok mereka ! Pleasee doakan Niera dapat anak kembar ! heee. 
  • Background pun comel je.
  • Cuma background bawah tu cuba kemaskan dia. Try tutorial Lyssa okay :)
  • Lagu sedap!
  • Kalau boleh, bloglist tu buat dalam scroll box, biar nampak kemas. 
  • Begitu juga dengan entry, biarkan 1 entry 1 halaman supaya blog tak jadi berat.

Keep blogging okay ! Niera dulu pun banyak juga belajar utk kemaskan blog. Sampai tak tidur malam tapi sekarang bila dah masuk u tak sempat dah nak edit, Upah orang je. hehe. Dunia blog ni best , jadi terokai dengan happy happy okay ! Jom terjah beliau :)

13 000 Budak Comel:

✿A I N A A✿ ✿A I N A A✿ said...

blogger ni memang rajin blogwalking kt blog ena... hehe bestnyaaa kalu ade kembar

Farra Izzaty Farra Izzaty said...

follow blog tu :)

nur naa'irah nur naa'irah said...

salam..nice blog yg terpilih review #2..:)..

Cik Wieda Cik Wieda said...

IN SHA ALLAH kak niera dpt baby twins . hehe :)

De'Aisyhah De'Aisyhah said...

Dah follow. Yeah:p

Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza pun nk amek kesempatan ni cakap..
teruskan berblog.. chaiyok2..

Sue Echan Sue Echan said...

salam aisyah..

saya tag awak join segmen ni ya..

http://onlyloveyoubaby.blogspot.com/2012/12/segmen-year-end-giveaway-2012.html

Delimasari Delimasari said...

teruskan berblog

Cik Fie Cik Fie said...

terjah ! :)

Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa said...

dunia blog mmg sweet...yup..terjah si kembar..:D

Fendy Fendy said...

memang beruntung la...

The ShomeL TwinZ The ShomeL TwinZ said...

salam..bertuah sungguh arini, dpt jd review follower #2 dr segmen sis niera
trime kasih sis :)

kite doakan sis akan dpt baby kembar n commeii mcm sis...:)

trima kasih atas pndapat sis tentang blog kite,kite dh ikut apa yg sis sruh,btw kite like2 sngat ats pndapat sis tu :)

nabila biela nabila biela said...

@The ShomeL TwinZ
bestnye kena reviewwww