Monday, 21 January 2013

10 Blogger Superb #1

Assalamualaikum. Alhamdulillah. Nak review dah lama cuma disebabkan busy kemain sejak dua menjak ni, terpaksa tunda. Siapa yang superb sangat tu? Mereka merupakan top commentators untuk tahun 2012! Nak review mereka 24 hours boleh? Terima kasih kepada kalian. Niat dihati nak review 3 teratas, tapi disebabkan sokongan anda banyak sangat pada Niera, Niera review semua :D 
doodle dari [sini]


Si Comel 1
Ni memang blogger tak duduk diam. 1 hari tu pasti akan ada update terkini dari dia. Notifications memang penuh. kalau tak de tu, memang rasa lain macam la. heee. btw, dia baru f4 rasanya tapi niera ingat dia lebih kurang sebaya niera. penulisan matang dan niera suka dia. niera selalunya jadi silent reader je :)


Si Comel 2
Si cantik ayu manis ni suka sangat jadikan kita sweet macam dia. se'sweet' cupcakes ! Dia suka komen yang memang best. Ada 1 hari tu , Niera datang terjah entry pertama dia masa mula-mula berblog. Comel je bila baca. hik3. Terima kasih sebab setia menjadi pengomen blog Niera :)


Si Comel 3
Niera kenal blogger ni dari sebelum Niera kawen lagi dan dia antara yang tahu kisah niera. pernah menang giveaway dia masa niera belum kawen. lepas ni harap dia pulak ang cepat2 kawen.. hehe :) Blogger ni pun mesra alam. Ohh ya, kalau nak tempah edit blog, boleh la pergii blog dia yang comel tu. murahhhh je :)


Si Comel 4
Blog comel macam comelnya komen dia dikotak entry-entry niera. Banyak nasihat diluahkan. Selalu sokong segmen anjuran Niera. Terima kasih. Niera biasanya jadi silent reader. hik3


Si Comel 5
Ni kalau semua tekan link 'si comel 5' kompem akan kenal blogger ni. Perghh, rajin giler komen kat blog orang. pasti dia antara yang teratas. Mesra alam betul ! 


Si Comel 6
Blog biru comel ! Selalu bagi nasihat kat niera. Tak lokek dengan ilmu. seorang blogger yang mesra dan terima kasih untuk itu. Tak tahu umur tapi dibahasakan diri sebagai akak. :)


Si Comel 7
Blogger pink lagi ! Dari dulu suka komen. Terima kasih. Entry terbaru dia comel ! Gambar dia masa umur 3 tahun nak terbang. comel3 ! eh? Dan blog dia baru je bertukar baju. Banyak dah tambah make up blog dia. Meletop kot !


Si Comel 8
Nak kata budak ni jahat, tak. tapi tak tahu la kenapa nama blognya begitu. hik3. Dia sebaya dengan adik Niera. Form 5 tahun ni. All the best for your SPM. Selalu jugak budak ni bagi kata-kata buat aku jadi semangat ! Paling tak lupa bila dia wish anniversary aku dgn husband yang ke 3 bulan. hik3 :)


Si Comel 9
Nama kami sama ! Dan Niera pernah review dia dulu. Lupa pulak sebab apa. Dan blog dia pun baru berubah wajah. Lebih segar gitu ! Ni antara blogger famous tau ! Terjah jangan tak terjah. Paling suka konsep dia yang berbunyi ala-ala mcm ni 'ko komen entry aku, aku komen entry ko pulak'. Fuhh, terbaik lah!


Si Comel 10
Tunangan orang. Semoga cepat kahwin. hihi. Sebab dunia kahwin ni beza tau. Loving dia tu lebih sikit. hik3. Rasanya baru lagi kenal dia. Peramah dan mesra alam. Blog dia pun comeyy je . Maklumlah, ikut tuan dia :D


#Terima kasih tak terhingga buat kalian. Tak lupa juga kepada silent readers yang setia membaca entry-entry simple Niera. Jadikan medan blog sebagai medan dakwah yang santai kerana dunia sekarang semakin memerlukan dakwah santai. Dakwah memang bukan jalan mudah namun sekurang-kurangnya kita berusaha. Semoga ada nilai disisiNYA. Ameen.



19 000 Budak Comel:

Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa said...

eh..eh...link blog kita jd si comel jugak la..hahaha..:) thanks niera...sweet la niera ni..heeh.:D

p/s: dah lama tak bw sbb terlalu sibuk dgn dunia ipg..byk sgt bnd akne abuat..uwaaa..T_T

Hanif Idrus Hanif Idrus said...

Saya kena terjah semua blogger ini..memang semuanya pengomel tegar..

najiah shaharain najiah shaharain said...

berwajah baru lagi,dear:)cantik!

Eira Aikawa Eira Aikawa said...

Assalamualaikum..
Wah blog Niera dah berwajah baru..
Tomei2..
saya suke..
:)

Eyqa Hasnan Eyqa Hasnan said...

Untung laa dapat direview . Haha *Ayat bodek mintak direview . Kehkeh

P/S : Rajinnya akak . Blog berubah wajah lagi . Jealous nie jealous ^^

potia casadelarossa potia casadelarossa said...

eh blog sy pon ada gak? thanks ekeke

Ieta Mat Sa'ad Ieta Mat Sa'ad said...

tak tau nak komen apa tp blog aisyah ni mmg best. bestnya mereka yg direview... :)

Afiqah Alias Afiqah Alias said...

hehe..ni segan akak nie..kena review adik retis.. :)

Cik Fie Cik Fie said...

terima kasih kak . hihi . :)
matang sangat ke penulisan saya ni ? asal ramai yang cakap penulisan saya matang ? haha . =.=

eymasu eymasu said...

nape takda gambar blog nye..hmm..penat nie satu2 nak tengok..hehe..(^_^)DKDE

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@eymasu supaya mejadi surprise kpd yg bertuah :D

Aq tetap Aku .. Aq tetap Aku .. said...

untunglah org tu..
http://queen-sophia.blogspot.com/

CikMunBlogger CikMunBlogger said...

kite pun ade . hehe . terima kasih :D

terharuuuu . dah banyak kali niera review blog mun . terharuuu .

Sheila Eiman Sheila Eiman said...

wah.... semua comel-2 :D

ros_reeza ros_reeza said...

tahniah untuk semua ye :)

Nurul Aini Nurul Aini said...

hehe..so sweet je review niera. nanti nak pergi terjah mereka2.

Nadia Johari Nadia Johari said...

semuanyer comel2..hehe

Cik Wieda Cik Wieda said...

wahh , tak sangka saya pun ada . hehehe . thx kak niera !!!

Afie Qaisarah Afie Qaisarah said...

mmg terbaik semua blogger2 nihh..