Friday, 25 January 2013

Dena Bahrin Selamat Melahirkan Baby Boy!

Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah. Dena Bahrin dah selamat lahirkan baby boy dengan berat 3.3kg pada 2.11 petang tadi ! Eh, Niera pulak yang terlebih happy ! Mana tak hepy, dia sebaya Niera kot. Dan dah ada baby ! Waaaaaaa. Eksited nih ! Ni pun tahu lepas kawan Niera Iela Lala yang share gambar dari sini. Sape tak kenal Dena Bahrin kan? Seorang pelajar UIAM yang kahwin muda dan orangnya sangat-sangat comel ! [BLOG DENA BAHRIN

#Semoga Dena terus bahagia bersama suami dan anak tercomel dan anak anak anak anak seterusnya.
#Semoga Dena juga menjadi ibu yang terpelajar dan dapat mendidik anak dengan baik.

Seorang lelaki datang kepada Rasulullah s.a.w dan berkata: “Wahai Rasulullah, saya ingin berjihad (berjuang) menegakkan agama Allah.” Rasulullah bertanya: “Apakah ibumu masih hidup?” Orang itu menjawab: “Ya”. Rasulullah s.a.w  bersabda. “Tetaplah engkau berada dekat di kaki ibumu itu, di sanalah syurga berada.” (Riwayat at-Thabrani) 

29 000 Budak Comel:

Cik Fie Cik Fie said...

hihi . comel budak tu :)

Mimie Najib Mimie Najib said...

ya allah..comelnya.. akk pun ikut eksaited nak kawen then nak ada bby cepat2.. ;)

Sally Yatiey Sally Yatiey said...

Comelnya anak Dena ;D

Sheila Eiman Sheila Eiman said...

alalala... comel nye.... sweet jee :) ALHAMDULILLAH...

Fatihah Fatihah said...

alhamdulillah :')

fatin aziz fatin aziz said...

comeynya..bestnya dena..tahniah dena.. :)

aimaniman aimaniman said...

Yupp comelnya baby..
Tahniah,, seronok time cium pipi baby., baunya harummmmmmmmmm...

Aisya Sensei Aisya Sensei said...

Wahh..eksaitednya..dh la sebaya dgn Aisyah tp Dena dh bergelar isteri dan ibu..Tahniah Dena.

Niera bila lagi ? hehe

Alyn Lah Alyn Lah said...

besttnyee ! tp ta leh lawan berat sy. 3.89. HAHAHAH

iela lala iela lala said...

aq nampak hepi kau mun..heee ;)

Azee Hana Azee Hana said...

beznya kawin muda...ngeeeee..=P

Yana Zulkifli Yana Zulkifli said...

comel baby dena... kita ntah bila, nak sgt pegg baby sendiri.. kawin pun tak lagi ~

sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa said...

tahniah dena alhamdulilah ..hehe

Cik Wieda Cik Wieda said...

alhamdullillah :) comel mcm mama and papa dia .
#tunggu kak niera lak, ngee xD

onie onie said...

ya rabbi,comelnya anak dena :D

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@Cik Wieda akk lmbt lg. 3 thn lg :) suami jauh :')

amal amal said...

kann eksaited beno buka2 twitter suma tgh heboh , terus update jugak hee

Alia Az Alia Az said...

wahhhh ! ye ke ?? alhamdulilah .. comel nyer !!! =)

Hanif Idrus Hanif Idrus said...

Tuan blog memang terlebih hapi..hihihihi.
Tahniah buat ibu muda tu.m

Nurul Ain Nurul Ain said...

comeii

Nadia Johari Nadia Johari said...

tahniah..mmg comel..=)

Cik Wieda Cik Wieda said...

@aisyah humaira'hehe :)

Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa said...

alhamdullilah...lps ni nk tggu turn niera pulak..hehe..lyeen nk jd org first buat entry pasal ur future baby ok..kena pastikan!

ros_reeza ros_reeza said...

Alhamdulillah dah selamat melahirkan.

ros_reeza ros_reeza said...

Alhamdulillah dah selamat melahirkan.

Afiqah Alias Afiqah Alias said...

baby boy!

Nur Atiqah Mohd Zaki Nur Atiqah Mohd Zaki said...

alahai, jelesnyer..

Husna Humairah Husna Humairah said...

sikit lagi kak niera pulaa.. Aamiiin :D

Aenn Athirah Aenn Athirah said...

alala..tomey le...