Wednesday, 16 January 2013

Mati Badan Berasap!


Hulu Terengganu: "Saya nampak Azmi menggelupur kesakitan manakala Pramond sudah tidak bergerak dan badannya berasap," kata Burhanuddin Atur Ali, 35, menceritakan kejadian letupan di Kilang Vila Sutera Sdn Bhd di Kg FELCRA Bukit Kapah, Hulu Terengganu,malam kelmarin.
[sumber]


#Alfatihah untuk arwah
#Allah berfirman dalam surah ali imran ayat 185 yang bermaksud : " Tiap-tiap yang bernyawa akan merasai mati "

11 000 Budak Comel:

✿A I N A A✿ ✿A I N A A✿ said...

Ajal datang tanpa diduga.. Al Fatihah untuk arwah...

Sue PeLik Sue PeLik said...

al fatihah... hurm...menginsafkan betul..

Yana Zulkifli Yana Zulkifli said...

Al Fatihah!. betul mati tk kira tua muda , persoalannya bersediakah kita

Budak Kampung Budak Kampung said...

dri NYA kita dtg dan kepadaNYA kita kembali

Maria Menado~ Maria Menado~ said...

AlFatihah..

Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa said...

semoga rohnya dicucuri rahmat...al fatihah.

diana diana said...

Lebih elok kiranya kat main page ni letak 2 post.sebab orang tak perasan ada entry baru.entry segmen tu sticky post kan??tu pasal kena letak 2,3 post...macam akak yang bw rambang je memang tak pasan kamu ada entry baru.kat situ je dah rugi.kalau buat gini disebabkan pageview baik buat read more je..
..
Tapi suka hati la..bagi pendapat je..hehe.jangan marah ye...

Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] said...

al-fatihah.....

Afiqah Alias Afiqah Alias said...

Al-fatihah..

Cik Fie Cik Fie said...

al fatihah

sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa said...

al fatihah :)

blog lbh ringan la niera..best bw sni :)