Monday, 28 January 2013

Mereka Blogger Superb #2

Kini kembali review blogger superb part 2. Yang belum kenal blogger super part 1 [klik sini] ! Rugi tau tak terjah diorang. Jom kita terjah dorang ramai bagi surprise sikit. hik3 :)
Macam mana dorang terpilih? Sebenarnya mereka ni pemenang segmen niera hari tu dan mereka tergolong dalam penerjah blog lain yang terbanyak! Tahniah kepada mereka ! Yang part 1 hari tu sebab dorang jadi pengomen tegar blog niera tahun lepas. Lepas ni kembali dengan part 3 pulak tapi belum ada idea sebab apa. heee :D


SUPERB 1
Blogger ni semua orang kenal sebab dia femes woo ! Niera ada juga review dia sebelum ni. Tahniah buat si dia. Mengenai blog, semua okay ! Kalau tak ok, konfirm tak cecah hampir 4k follower kan? :)

SUPERB 2
Dah lama dia ni rajin join/support segmen niera tapi niera rasa macam sebelum ni dah follow dia, sekali klik, la belum follow dia lagi ke? hehe. Sorry awak. Blog dia ok, Nampak matang. Ringan je :)

SUPERB 3
Blogger ni pun rajin komen entry Niera. Peramah je orangnya. Blog dia okay je. Tak de nak komen sangat sebab semuanya cun melecun dah :)

SUPERB 4
Blog dia simple tapi Niera suka sangat-sangat. Cantik kemas tersusun semua ada pada blog dia. Rugi tau tak terjah ! Happy blogging dik. Dia mula berblog 6/6/12. Salam perkenalan ^_^

SUPERB 5
Yang ni blogger pandai buat lawak dengan Niera. Rasa macam dah lama kot kenal dia sebab kami mesra tau! Dia paling rajinlah join tempat komen niera ni. Nak tgk peramah tak peramahnya dia ni, terjah la blog dia. Psssttt, orang nya cantik tau!

SUPERB 6
Blog dah okay, Cantik dan pemilihan warna yang baik cuma bagi Niera blog archieve letak dalam scroll box biar nampak lagi kemas. Salam perkenalan :)

SUPERB 7
Biasanya blog budak perempuan mesti pink kan? Tapi si gadis ini lain. Blog biru. cantik dan kemas. No komen setakat ini. hihi. Keep blogging ! :)

SUPERB 8
Blogger lelaki yang satu-satunya direview. Niera rasa dia blogger baru sbab sebelum ni tak pernah nampak nama ini. Blog kemas/smple/menarik. Keep blogging!

SUPERB 9
Blogger ni pun ramah dengan Niera. Rasanya ada lebih dari satu entry dia yang ada kaitan dengan Niera. Terima kasih banyak-banyak. Blog menarik/cantik/kemas. Suka3. Pssttt, blog dia penuh kehijauan !

SUPERB 10
Ini bukan blog siapa-siapa. Cuma nak promote my tweet ! haha. Orang lain dah ada lama dah tapi Niera? pssttt, nanti ada entry tentang twitter. hik3. Nantikan ea. :)




18 000 Budak Comel:

Sheila Eiman Sheila Eiman said...

wahhh.. terbaik :D

Afiqah Alias Afiqah Alias said...

nah..sekali 10 nk kono torjah..

Nurul Aini Nurul Aini said...

Tahniah untuk semua..

Maria Menado~ Maria Menado~ said...

kena terjah nii hehe.. =)

Fariq Jalil Fariq Jalil said...

wah bagus ni.. bley bw sana..

Cik Fie Cik Fie said...

hihi . terima kasih kak :)

Izza Sakura Izza Sakura said...

KAK,HRP AKAK JOIN YE http://izza-sakura.blogspot.com/2013/01/segmen-2013.html

nadia farhana nadia farhana said...

terbaik lah :)

Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa said...

eh..eh..sekali lg link blog kita ada..huahua...:D...thun ni lyeen plan nk join maharajalawak mega..jum sekali..ahahha

p/s: terbang tekan2 burung kat twiter niera...lyeen nama je ada twiter tp malas nk buka..ahhaa...

Apih El Nino Apih El Nino said...

Terbaek semuanya :)

Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] said...

thumb up semua. heeeee

Lissa LaLissa Lissa LaLissa said...

semuaa superb.. hehe daa follow yang nombor 10 tuu., >.<

sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa said...

tahniah smua :)

najihahfara najihahfara said...

da habis terjah hehe

adibah khairuldin adibah khairuldin said...

thanks niera..salam perkenalan jugak. Selalu je jalan-jalan kat blog niera tapi jarang komen.. ^^

Yana Zulkifli Yana Zulkifli said...

terima kasih niera terselit jugak bliog kita :) done follow niera di twitter jgk! ^^

Cik Wieda Cik Wieda said...

mmg superb !!

Ubaidullah Jaafar Ubaidullah Jaafar said...

Terima kasih kak niera =) ,heheheehe ,, kelakar , ye ke ? tak pernah nampak nama sebelum ni. A.ah baru lagi .. Mula-mula minat sangat lihat orang lain ada penulisan dia sendiri , pastu , tu lah , Cuba nak belajar menulis dan membaca balik. Kenal pulak blogger-blogger yang sporting , alhamdulillah , sekarang dapat lah kenal apa itu dunia blog , dan indahnya berblog =)