Sunday, 27 January 2013

Pemenang Segmen Terjah Tahun Baru AisyahHumaira

Kini masa yang dinanti telah tiba. Kepada pemenang, sila send kan alamat anda [pemenang hadiah misteri] dan juga nombor fon kepada inbox fanpage Niera. Hantarkan apa yang berkaitan anda menang. Ayat pun dah tunggang langgang. hehe :)

Pemenang Bertuah:

Top Refferal [Topup RM30]
http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Penerjah Paling Banyak [Review Blog + Bloglist Setahun] 
http://www.cikfie.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html
http://dhiaadawiyah.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html
http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html
http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html
http://menujusyurgamu.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html
http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html
http://ubaidullahjaafar.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html
http://dairihatiyana.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Peserta Bertuah [Bloglist Setahun]
http://cikzaniff.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Hadiah Misteri [Peserta Awal/Tengah/Akhir]
http://babyblueheartpink.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html
http://nurulizzahmfs.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html
http://dearbudakjahat.blogspot.com/2013/01/terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Pemilihan Peserta Bertuah  menggunakan random.org. Tahniah kepada peserta ! Lepas ni jangan malu-malu kucing pulak nak join segmen Niera lagi. hihihi. Sape nak sponsor atau nak mintak Niera jadi partner, infom je kat fanpage okay ! ;)



Kepada yang tidak tersenarai, Anda tidak kalah sebenarnya, bukankah peluang kita dapat mengenali blogger itu lebih baik? :)



14 000 Budak Comel:

Sheila Eiman Sheila Eiman said...

Taniah untuk semua pemenang :D

Cik Fie Cik Fie said...

haha . saya tak sangka dapat jadi pemenang Penerjah Paling Banyak . tahniah untuk semua pemenang :)

Paly Paly said...

tahniah!! ^_^

Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa said...

hahaha..tidka sia-sia usaha gigih , hingga berpeluh2 menerjah rakan bloggers itu..ahhaa....lps ni buat segmen hadiahnya "belanja makan kepsi"..ahhaahaah...

p/s: niera..nnt kita jd partner buat segmen jum..kita buat segmen "segmen buat pantung dua kerat.."ahaha

masak kuih letak ragi,
hye, selamat pagi..:D

kasih umair kasih umair said...

wahhh ! tahniah...

semua yg menang ^^"....

kak niera...

mengenali mereka di blogger...

awesome =)

CynthiaShin 欣倪♥ CynthiaShin 欣倪♥ said...

Tak ada peluang nak menang mabye bkn rezeki I kot but still congratulation too the winner :D

Nurul Ain Nurul Ain said...

tak sempat nak join.hahha apa pun tahniah pada pemenang

Nurul Najihah Nurul Najihah said...

timekasih akaQ :)

selagi kite usaha ; In Shaaa Allah rezeki jadi milik kite :)

# t kalu sis nak buwat segmen najihah nak jadi sponsor :) inform kat FcebOok ( messej) najihah ye ...
email FB najihah ; abnur.razna@gmail.com [ princesx nurul najihah ]

Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] said...

tahniah kpd para pemenang.

Cik Wieda Cik Wieda said...

alhamdullillah , walaupun tak dapat top refferal . :) tahniah kpda semua pemenang xD

Yana Zulkifli Yana Zulkifli said...

Alhamdulillah tersenarai jgk! :) terima kasih niera

kekapas berceloteh kekapas berceloteh said...

tahniah untuk semua pemanag. termasuk dekat diri sendri :)

Ubaidullah Jaafar Ubaidullah Jaafar said...

huhu ,, bestnye top referal .. tahiah =) ,,, terima kasih sebab tersenarai jugak =)

nur azian nur azian said...

wahh bestnya..tahniah kpd pemennang..walau tak dpt,tetap suka sbb dpt kenal byk kwn baru kat sini :)