Monday, 28 January 2013

Review 24 Jam Pemenang Short Segmen Huda Dan Niera

TAHNIAH KEPADA PEMENANG SHORT SEGMEN HUDA AND NIERA ! KINI NIERA NAK REVIEW 24 JAM PEMENANG YANG BERTUAH ! SIAPAKAH? JOM BACA SETERUSNYA !
http://neynaproperty.blogspot.com/
Blog comel/kemas/ringan
Warna menarik.
Kalau boleh wujudkan widget follower
Perfect!
http://violetungupurple89.blogspot.com/
Blog cantik/ringan
Warna menarik
Kalau boleh 'blog archieve' dan bloglist buat dalam scroll bar.
Cute icon di sebelah tajuk post agak besar, kalau boleh cari yg lebih kecil dan sesuai.
Terima kasih kerana masukkan Niera dalam bloglist anda :D
http://yana-rainbow.blogspot.com/
Blog comel terutama background blog dan header.
Warna menarik.
Kalau boleh follower widget jangan terlalu di bawah.
Jika kurangkan sikit widget disidebar, mungkin akan lebih ringankan loading blog.
Amacam? Bestkan komen orang punya blog tapi blog sendiri gaya macam sempurna sangat je. Biasalah, salah orang kita nampak tapi salah sendiri? Sebab itulah kena wujud saling tegur menegur :) Nak tegur blog niera? Silakan. Kritik habis-habisan jika itu dapat membantu kita menjadi lebih baik. Kepada pemenang, Niera mohon maaf andai ada buat anda terasa dengan komen Niera tentang blog. Itu cuma pendapat, nak ambil, silakan. Nak buang, campak je kat mana-mana. hihi. Salam Perkenalan ^_^

HAPPY BLOGGING!

6 000 Budak Comel:

Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa said...

nk try juga ni komen blog org..hahahaha...

terjah!

Ecah Shaimi Ecah Shaimi said...

wow..xsangaka menang..alhamdulillah..maceh3 niera..in sha Allah..ecah cuba perbetulkan ke arah y lbh baik..tqvm.. =D

Mazelina Zaini Mazelina Zaini said...

Niera . Thanks sangat2 . dah perbaiki blog ninaa . Hihi . ninaa tak tahu pulak visitors tak nampak Button Follow kat atas blog . huhu . anw , dah tambah gadget follower baru :)

Cik Wieda Cik Wieda said...

waaaw , syoknya !! *jeles

MisEyz BLurz MisEyz BLurz said...

Main komen2 nie kdg2 ada baiknya jugak^_^

Nana Nana said...

Thankz ya sebab review blog Nana :)