Saturday, 5 January 2013

Review Follower 4141 !

Assalamualaikum. Kembali dengan dunia review. Curi masa sikit selepas tamat jawab paper yang ketiga hari ini. Alhamdulillah, boleh jawab dengan baik. InsyaAllah. Empat paper lagi perlu dijuangkan. Doakan supaya semuanya mudah. Amin. 

Alhamdulillah, buka dashboard, tersenyum lebar tengok jumlah follower dah pun mencapai 4142. Dah agak lama rasanya tak berblogwalking sejak minggu ini. Maklumlah, masih dalam moog final exam. Tapi masih ada sudi follow blog tak aktif minggu ni. Dalam hati sebelum ni nak review follower 4141 setelah Niera dah berjaya me'review' follower yang ke 4000 dan 4040 dan 4114 so jom kita tunaikan hasrat hati Niera. Hehe :)

Terima kasih kepada follower Niera yang terbaru ini. Salam perkenalan. Moga boleh saling nasihat menasihati sesama kita. In sya Allah.


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
http://travelognursyurga.blogspot.com/
Pendapat Niera tentang blog?
  • Blog pink. Niera suka :D
  • Padat dengan info.
  • Loading pun cepat.
  • Rasanya tiada yang kurang.
  • Teruskan berblog.
  • Dakwah itu indah, namun ianya bukan mudah. Teruskan bermujahadah.


6 000 Budak Comel:

Sheila Eiman Sheila Eiman said...

wahhh... taniah <3
alhamdulillah...

luqman zakaria luqman zakaria said...

rajin betul buat review ..:)hehe..

sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa said...

wah da byk ohh follower dia hehe..tahniah ya..

Iqa Syafiqa Iqa Syafiqa said...

gudluck for final exam !!! ^^

hazwan hairy hazwan hairy said...

xde sp pn nk review blog sya..haha

Razil Tahir Razil Tahir said...

cantik lah nombor 4141!
buat nombor plat awesome gak nie!