Saturday, 26 January 2013

Review Follower 4334!

Hai ! Dah lama rasanya tak review follower nombor cantik ni ! Dari semalam tunggu agka 4334 ni tapi takde sape layan. sob3 :'( Tapi hari ni ada jugak yg sudi follow blog comot ni. Blog comot tak bermakna tuan blog pun comot ok ! Dia adalah ...


-
-
-
-
-
-
-
-
-
http://mymymushie.blogspot.com/

Pendapat Niera?
  • Blog simple/kemas/cute.
  • Pemilihan warna blog yg cun
  • Kalau boleh wujudkan follower widget.
  • Awak cantik bila bertudung :)

Salam perkenalan dari Niera. Mari kita sama-sama berubah menjadi lebih baik. Tak mudah jadi terbaik namun kita mesti selalu berusaha kearah itu. Bila mana kita melakukan sesuatu dan kita terasa sesuatu, re-check balik perbuatan kita. Sama-sama berusaha meraih redhaNYA. In shaa ALLAH. :)


7 000 Budak Comel:

Cik Fie Cik Fie said...

wah . bestnya kena review . hihi :)

Eyqa Hasnan Eyqa Hasnan said...

Apasal eyqa tak kena review nie ? Kahkahkah *Ayat minta pelempang je nie

Aina Sofea Aina Sofea said...

Bertuah blogger tuhh :)

♥ Anis ♥ Anis said...

bestnya kena review dgn kak niera . HEHE

leyha leyha said...

yang ke 4343 pulak lepas ni...

MymyMushie MymyMushie said...

Eh kita kena review lah :) thanks .. best nya ..

Cik Wieda Cik Wieda said...

nak direview jugak ! *muka tak malu* e'eh , kita dah di-review dah . hehehe :D