Sunday, 17 February 2013

Aku Sebagai Ejen Topup !

Alhamdulillah. cita-cita tercapai jugak. Meh meh sape nak topup, boleh datang kat Niera. Ehh, tapi bagi yang kenal atau berada berhampiran dengan Niera la. Kalau korang tak kenal atau tak berada dekat dengan Niera, boleh bank in then inform nak topup, tapi better korang pergi beli je topup terus kat kedai2 runcit kan?  hihi. Alhamdulillah, impian nak jadi ejen topup kini tercapai. hoho. Tengok orang jual topup mcm best je, so apakata kita mencuba mencari rezeki sesuap nasi dengan salah satu cara ni. Nama pun student kan, tak salah cari income kecik-kecik camni. :D
Nak jugak menjadi ejen topup? Niera boleh bantu anda menjadi orang bawah Niera, eh tapi kalau betul-betul minat la. InsyaAllah, ni bukan kes penipuan. pm je kat fb niera. Apa niera boleh tolong, niera tolong. heee :) [BACA SINI CARA-CARA NAK JADI EJEN!]
Sekarang telah selamat sampai ke bumi usim. Fuhh, motor pun berhabuk tahap apa dah. Dah sebulan kena tinggal, punya lah payah nak start tadi. Esok akan hilanglah dunia lesen 'P' dan dapat lesen kekal. yeay ! :)
Belajar sambil bekerja kecil-kecilan, tak salah asal pandai manage waktu. Yang penting, tak ganggu masa belajar. Sayonara~

27 000 Budak Comel:

BaiYah BaiYah said...

wah..dah jadi ejen topup..
sy pom berminat jugak sebenarnya..
:)

Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa said...

bolehlah ni minta topup tiap hari..ahahaha

♔ Cahaya Permata «^.^»♔ ♔ Cahaya Permata «^.^»♔ said...

wah tahniah lah kak Niera sbb dah dpt Lesen Kekal . alja baru Nak pergi belajar Lesen Motor .. hehe :) btw kak niera , ejen topup nh , semua talian lah ye ? means maxis , celcom , digi .. macam tuh ?? :)

nabila biela nabila biela said...

wah..bestnye..kayelah niera nanti..hehehe

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@BaiYah pm je niera, niera bantu :)

Nadia Johari Nadia Johari said...

niera..dah lama kak nad nak jadi ejen topup..tapi x tau macm mana..akk pm nier ok..=)

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@Lyeen De Syifa tunggu jadi jutawan ea. haha

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@♔ Cahaya Permata «^.^»♔ yup ! semua boleh :D

Dunia Wilma Dunia Wilma said...

Tahniah Niera dah jadi agen top-up...
Walaupun untung sikit, tapi, kalau ramai yang beli...
Confirm banyak jugak dapat tu ^_^
Coz Wilma pun sebenarnya agen top-up jugak...Hehehe...

Yana Zulkifli Yana Zulkifli said...

InsyaAllah , moga bertambah rezeki niera. gud luck

Miss Sue Miss Sue said...

wahh tahniahhh niera :D nanti bg topup free eh.. heheheh..semoga murah rezeki yea niera :) tu kira rezeki alam perkhawinan lah tu..hehhe

Nao Mei Nao Mei said...

nanti akak free beli top dengan dik...hehehe

FadzlunAqilah FadzlunAqilah said...

haha..sama la kta :)

Nur Zulaikha Nur Zulaikha said...

kte pun jadi agen topup la..awk under spe?hehehe

~IraNur~ ~IraNur~ said...

Wah, ira pon teringin nak jadi ejen topup xD

Amanina Nasuha Amanina Nasuha said...

wahhh da jd ejen topap plak..okay nk try jgak lah..nnti belalang inbox neira k :)

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@Nur Zulaikha niera under tuan atas :)

kusyi kusyi said...

haha.. sy pun nk try jadi ejen topup. tp, mse masuk U nnti lar.. hihi..

alia azmi alia azmi said...

waah ejen topap macam best jek >.<

amer akat amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

C.T.K C.T.K said...

selamat mnjadi ejen..nk try jugk...hihi

alyn amalyn alyn amalyn said...

dah jadi ejen topup nampaknya...teruskan2..hehe..

Hanif Idrus Hanif Idrus said...

Ejen tu macam 'Spy" kan..hehehehhee

Ct Noraishah Ct Noraishah said...

Wah!! Best la dah dpt lesen kekal..

Ct Noraishah Ct Noraishah said...

Wah!! Best la dah dpt lesen kekal..

Cik Fie Cik Fie said...

wow ! bestnya jadi ejen topup :)

Wanie Zunidan Wanie Zunidan said...

Wahh ! Dulu teringin jugak nak jadi egen topup nie , tapi tak ada income yg banyak , hehe