Thursday, 7 February 2013

Apabila Entry Niera di Google Translate kan ?


Niera pun rasa tergamam jap bila tengok traffic sources ada [LINK INI]. Entry Bercinta selepas nikah niera part 1 di translate kan oleh encik google. hehe. Dulu pernah jugak baca entry cik mun tentang entry dia di translatekan , kali ni niera pulak yang rasa. hehe. nice betul entry tu bila ditranslatekan. :) Tak nak update banyak-banyak, tak berapa nak sihat. ok, bye !


13 000 Budak Comel:

Mrs Velentine Mrs Velentine said...

tahniah

maisarah sarah maisarah sarah said...

cute je jadinya.hehehe

sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa said...

haha,,boleh pla jd cmtu..lucu eh..hehe..niera skit ka? smoga cpt smbuh ya :)

Cik Wieda Cik Wieda said...

kak niera tak sihat ka ? semoga cepat sembuh ya :)

Nadia Johari Nadia Johari said...

smoga ceput sembuh..=)

Paly Paly said...

terasa janggal ble dah translate :D

Amy Hana Amy Hana said...

Syafakillah kak niera :)

Ainim Suju Ainim Suju said...

semoga cepat sembuh.. kelakar je baca bila dah jadi bahasa rojak..

Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa said...

tahniah niera..:D wah..hehehe...siap komen pun ter'google' sekali..hahahaa

Hanif Idrus Hanif Idrus said...
This comment has been removed by the author.
Hanif Idrus Hanif Idrus said...

dah baca..kelakau lak...
semoga cepat sembuh

huda huda said...

hehe, huda pun penah ada macam ni juga. mmg kelakar laaaa bila baca. ehe =D

Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] said...

lawak2...