Saturday, 16 February 2013

Cuti Sudah Berakhir

Huwaaa, cuti dah tamat ! Esok mula gerak ke asrama sebab isnin pagi-pagi dah mula kuliah, yeay! Sebab apa? Sebab dok umah dah makan, tidur, makan, tidur, dah jadi makin bambam dah. Bila pergi kuliah, dapat jugak turunkan berat bambam ni kan. hukhuk. Dok umah ni beselah, Niera susah nak keluar lepak-lepak ni, tambah pulak dah bergelar isteri kan. Kalau suami ada ni, konfem la jalan-jalan. huuuu. Okay dah ! Tunggu bulan 7 nanti, Niera fly ke sana. Doakan ye semoga semuanya dipermudahkan. Dah rindu suami tahap apa dah ni. 

kami kembar ! [klik sini]

Mula kuliah, mungkin dah jarang nak join segmen segala bagai, sorry ye. Update blog mungkin akan selalu macam biasa tapi terpulang pada keadaan jugak. Masuk kuliah, assignment bertimbun, discussion pun banyak. Usaha pun kena lebih, nak dapat result lebih baik, meningkat dan terus meningkat. Mudah-mudahan. Semester baru, azam baru, semangat bary. yeay !

Ilmu yang berkat itu impian semua orang namun nilai balik adakah benar dengan cara kita, ilmu itu berkat? Renungkan.


19 000 Budak Comel:

Yana Zulkifli Yana Zulkifli said...

Yana pun dah sampai kolwj hari nie.. dah start bz, akhir bln 3 nie final , tapi main2 je

Dunia Wilma Dunia Wilma said...

All the best Niera ^_^

nur azian nur azian said...

COMEL LAA NIERA :)

biela bell biela bell said...

marilah sama2 kita menyambung ke medan perjuangan semula.. good luck for new semester.. :)

cci cci said...

still study walaupon bergelar isteri.. LIKE..^_^ ehehe..

sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa said...

samala..sha pun da mls ni..heheh nak cuti lgggg

Cik Wieda Cik Wieda said...

huhu , besok dah sekolah :( malasnya
*have a save journey , dear kak niera :D

Nadia Johari Nadia Johari said...

selamat kembali berstudy niera..hehe..

Doktor Sihat Doktor Sihat said...

Salam,

Doc follow blog awak, follow blog doc plak ye..

http://doktorsihat.blogspot.com

PeRdU cINta PeRdU cINta said...

moga menjadi anak,isteri,pelajar juga wanita muslimah solehah..hidup ini terlalu singkat..semai ia dengan benih benih amal :)

Syamimi Hazirah Syamimi Hazirah said...

Untunglah kan boleh rindu yang halal. Selamat berbahagia hingga ke syurga Niera :)

Setiasmile Setiasmile said...

semoga selamat sampai...
bittaufiq wannajah...
:)

C.T.K C.T.K said...

goodluck with ur study niera...jgn stress2 kan diri sgt..mintk ubat rindu dr suami..hihihi :D

Adibah Nabilah Adibah Nabilah said...

bittaufiq wannajah ukhti :)

BaiYah BaiYah said...

Semoga selamat sampai..
selamat kembali menyibukkan diri dgn assgment n sume hal :)

Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa said...

selamat study balik niera..yeahhh!..:D

selamat terbang juga utk bulan 7 nnt...:D

Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] said...

orite, belajar elok2... chaiyok2.

AimitoSehah AimitoSehah said...

jom join segmen nie kak niera ?
http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang-oleh-aimi-maria.html
Hope akak support saya :D Thanks

Cik Fie Cik Fie said...

all the best :)