Tuesday, 12 February 2013

Dengan Hanya RM1.50 Anda Mampu Menjadi Cantik?

Nak kulit licin tanpa cela, hanya dengan RM 1.50 anda mampu menjadi cantik !! Jom kita tengok apakah itu? Mungkin bagi student masalah kewangan seringkali membimbangkan anda yang mampu kelihatan cantik tetapi tidak mampu untuk membelinya, kini usah anda berduka lara lagi. Jom temui penyelesaiannya !


Dengan penggunaan arang hitam legam nie.(yekkk…tapi itulah kenyataannya) anda mampu kelihatan menawan. Bagaimana caranya??? Semuanya terjawab dengan penggunaan...

Shiseido Blackhead Remover Mask

1 pcs=RM1.50
7pcs=RM10

Postage + RM3(pos daftar) RM6(pos laju)--> nie harga utk semenanjung..
utk sabah sarawak kena tambah RM 2 ye

Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk 

  • membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, 
  • mengecilkan pori-pori, 
  • memutihkan dan mencerahkan kulit muka.


Black Mask berkesan utk 
  • memulih, 
  • mencerah, 
  • menghalus, 
  • melembut, 
  • mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, 
  • kesan terbakar, 
  • jerawat, 
  • jeragat, 
  • menyerap minyak 3x lebih berkesan, 
  • membantu membuang bintik2 hitam /putih diwajah, 
  • juga menghaluskan liang-liang roma terbuka. 
  • Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. 

Cara Penggunaan:

  • Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa.
  • Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat la yer..)
  • Oleskan secara merata ke bahagian muka yang diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk blackhead & whitehead. (jauhkan bahagian kening dan kawasan sekitar mata dan bibir.)
  • Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka.
  • Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering. Tarik perlahan-lahan.
  • Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask..(geli habis time nie wei, kemabng anak tekak den nak melihatnya)
  • Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna.


*Dapat digunakan 2 hingga 3 kali dalam seminggu. Jika hanya digunakan untuk daerah hidung, 1 sachet dapat digunakan untuk 5 hingga 6 kali penggunaan. Simpan baki masker yang belum digunakan dalam bekas bertutup.
Berminat??? 
PM [DISINI]
Berita baru diterima ! Stok di Malaysia sudah habis dan kini sudah di order dari korea. Makan masa sikit untuk sampai. Produk berkualiti, pasti berpotensi. Harap bersabar. Jika ada yang berminat, pm sahaja. okay? ;)

19 000 Budak Comel:

Paly Paly said...

laki pn boleh ke? hehe

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@Paly boleh je rasanya, cuba pm pemilik asal. hehe.

Nadrah Zulkifly Nadrah Zulkifly said...

Pernah try? Sngat berkesan ke? :)

cinta nabella cinta nabella said...

Farah pun selalu beli shiseido ni sebab rajin pakai. Tapi 3pcs=RM10 mahal sgt. Lepasni boleh lh beli dekat Aisyah :)

Fariq Jalil Fariq Jalil said...

amboih murahnye nak cantik skrg ni ye.. maju dah...

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@Nadrah Zulkifly berkesan sehingga stok selalu habis.

Nadia Johari Nadia Johari said...

murah..semua orang gune ni sekrng

amal amal said...

aah amal pun try ni , besttt! amal dpt free :)

Miss Sue Miss Sue said...

sekarang semua dah murah kan ? sue tak penah try yg ni tp sue pakai yg kat daiso, charcoal mask, tu rrm5 sebotol tahan berbulan bulan.. sama je kegunaan.. :D

Razil Tahir Razil Tahir said...

murah lah...
hm... mungkin kena peka bab harga dan kena pandai cari, baru boleh jadi pengguna bijak... :)

Nao Mei Nao Mei said...

Tampak menarik nie...rasa-rasa nak try ler...hihi

profmie profmie said...

mcm2 skngni.,..cntik tu..huhu

nabila biela nabila biela said...

mcm best jew ni...kne try nih..hehe

Cik Wieda Cik Wieda said...

wahh , boleh cuba try test nieyh . hehehe :)

Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa said...

mcm saja je iklan ni sindir lyeen..hahaha..mcm nk try je ..:D

Ismah Atikah Ismah Atikah said...

jemput join GA saya ;)

http://diaryismah.blogspot.com/2013/02/the-very-first-giveaway-by-di.html

Hanif Idrus Hanif Idrus said...

hidung aku banyak bintik-bintik...lelaki boleh pakai tak?
Soalan serius ini..hehehehe

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@Hanif Idrus boleh je rasanya. pm utk tahu lebih lanjut

Cik Fie Cik Fie said...

nak cuba la :)