Friday, 15 February 2013

Header Baru Ala-Ala Pengantin Baru

Terima kasih buat yang sudi jenguk blog comel ni untuk hari ini dan ada yang telah perasan sedikit perubahan di blog Niera. Ya ! Header baru ala-ala pengantin baru. Pengantin yang baru berusia hampir 5 bulan. Hari-hari kami jadi pengantin baru walaupun sorang kat malaysia, sorang kat negara padang pasir, mesir. hukhukhuk. 


Lawa tak header tu? Header atau orang yang dalam header tu yang comel? hihi. Niera akui, hasil Nabila Medan memang lawa-lawa. Berbakat dan tak sombong. Semua orang kenal blogger femes ni kan? Bukan header je, tapi Niera tetap menempah menu tab yang super duper comel tu kat Nabila. Boleh klik la kalau nak klik. 

  • Owner [Nak tahu lebih tentang kami]
  • Love [Jika anda belum baca mengenai cinta kami]
  • Tips/Infp [Perkongsian serba ringkas dan macam-macam ada]
  • Ex Banner [Nak main tukar-tukar banner, boleh komen kat page tu]

Terima kasih Nabila ! :)


43 000 Budak Comel:

Siti Anirah Azuri Siti Anirah Azuri said...

wah3... ngan abe.. ^_^ comel2..

NurulFHMT ◕‿◕ NurulFHMT ◕‿◕ said...

memang comel macam puannya! :)

mohd jamil abd patah mohd jamil abd patah said...

lawo + Cute = i like this header

Kesian Guru Sekarang

yana aina yana aina said...

mmg cantik ... ^^

Yana Zulkifli Yana Zulkifli said...

Cantik! :)

miz ruha miz ruha said...

cantik dan sweet sangat.... >_<

RadhiahIlyas ッ RadhiahIlyas ッ said...

comel je psngn ni. eeheheheh

Cikgu Fikri Cikgu Fikri said...

dtg dr blog lynn cupcakes.. huhu
wah, comel header tu....
mmg mudah klu ada blogger berbakat kn..senang nak order..huhu :)

Nur Irdina Nur Irdina said...

Header comel, tuan punye blog pon comel.. Hek-hek.. Yang buat header tu pon comel. ? Hehehehh!

NUR HAFIZAH NUR HAFIZAH said...

comel lah header . tu jeles betul :)

Cik Wieda Cik Wieda said...

satu jer nak komen . SWEET !

ejulz ejulz said...

cantik header baru.. :)

jemput join kalau belum.. :)

http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

Fatihah Fatihah said...

header baru ni cantik ! :)

Rosalia Rosalia said...

cntik :D

Aina Sofea Aina Sofea said...

Wah ! Dia ada header baru :3

Setiasmile Setiasmile said...

sangat cantik....
subhanallah..
moga kekal bahagia sampai akhirat..
menjadi contoh buat mereka yang ingin kawen muda.. :)

nabila biela nabila biela said...

comel^^

farah.fauzi farah.fauzi said...

cantek :)

ieta ieta said...

mmg sgt2 cantik...blog Aisyah dlm kategori blog terbaik dlm bloglist akak :) tp nape tiap kali akak nk g ke blog Nabila msti kluar amaran malware virus... huhu.... 3 mnggu dah...

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@ieta terima kasih akak :) niera bukak blog nabila, ok pulak. ntah laa..

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@Setiasmile amin. mudah2an hingga ke syurga :)

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

terima kasih semua :)

maria firdz maria firdz said...

Cantik... Mmg msih pngtin baru... Yg dh berthun pun akn rasa mcm pngyin bru gak... Hehe

Seneorita Baharin Seneorita Baharin said...

Selamat pengatin baru, hehe :P :D Btw serious chantek header baru niera ni! i loikee..hee

PeRdU cINta PeRdU cINta said...

sweet header..seandai sudah 5 tahun melayari bhtera rumahtangga sekalipun..kekalkan kemesraan sepertimana baru sesaat diijabkabul..pahala dalam perhubungan yang halal itu adalah lebih besar..

Anis Hayati Anis Hayati said...

cantek header tu :))
nabila mmg pandai design

Nao Mei Nao Mei said...

sweet lah header dik..comel sangat :)

ZATI ZATI said...

comey2..tpi sbnrnya tuan belog yg comey, tu yg ada seri =D

AimitoSehah AimitoSehah said...

Salam . jemput join segmen nie . lebih 50 hadiah ada tau ! ^^
http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang-oleh-aimi-maria.html

timm_bill timm_bill said...

suka3!!

Dunia Wilma Dunia Wilma said...

Cantik + Sweet sangat :-)

Sally Yatiey Sally Yatiey said...

Cantikkkkkkkkkkkkkkk! :D

yan shamba yan shamba said...

cute sgt kak..sweet..pinky :)

Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa said...

cantik..nak buat header pakai baju kawen2 jugak...ahhaha

Mohd Zuhri Mohd Zuhri said...

cantik ah
cun ..

Mohd Zuhri Mohd Zuhri said...

cantik ah
cun ..

fatin aziz fatin aziz said...

cantik la header niera ni..act blog niera ni pun cantik..mcm saya tak reti la nak wat blog cantik2 ni .(^_^)

Cik Fie Cik Fie said...

sweet n comel . hehe :)

Nurul Ainaa Nurul Ainaa said...

cantik. boleh lah kite tempah kat dia jugak hewhew =P

^^eKaTiKaH^^ ^^eKaTiKaH^^ said...

alahai, comelnye.... hehe...^_^

C.T.K C.T.K said...

sesangat la comey..pengantin baru gituuu..hehehe

♥ Anis ♥ Anis said...

memang comel header dan model dia pun lagi laa bertambah-tambah comel. Hehe Kak Nabila memang kreatif buat header :D

saliha alwi saliha alwi said...

niera... cntik nye pink.. nk jugak..