Friday, 1 February 2013

Jumpa Baby Comel Di KLIA

Actually ni entry yang sepatutya dah lama update, dok tersimpan dalam draft (tajuk je la) sebab masa kami jumpa baby comel ni, kami dalam final exam je, so tak sempat nak story mory. hihi. tapi seriesssssly lupa nama baby boy tu. heee :D

baby tu suka dengan fify. lepas ni fy la pulak pegang baby sendiri :P


timah kalau dah dapat baby memang eksaited ! maklumlah, dia anak bongsu :P


masa pegang baby ni tak tahu kenapa, rasa macam tak reti nak pegang, padahal sebelum ni adik punya lah ramai kat rumah. time ni ramai ckp niera dah kurus sikit. ekekeke :P


geramm !! baby tu comel !

baby ni sebenarnya dah mengantuk, maklumlah time tu dah petang. atas flight tak cukup tdo kot. hihi.

Ini abang baby tu, 2 tahun umur dia. haaa, tu la makcik dia a.k.a kawan kitorang

Suka tengok baby, muka bersih dan hakikatnya semua baby comel. Anak itu ibarat kain putih,kita sebagai ibu bapalah yang mencorakkannya. Sejuk hati tengok baby tu kecik-kecik dah pakai lebai/kopiah . 

Ramai tanya bila niera punya turn? hihi. Kita merancang Allah juga merancang namun perancangan Allah itu lebih baik. Itulah yang suami niera selalu cakap. insyaAllah 3 tahun lagi ye kalau nak tunggu turn Niera. maklumlah, niera masih study begitu juga suami. Jauh dimata tapi tetap dekat dihati. Keep praying for us.


17 000 Budak Comel:

Nurul Ain Nurul Ain said...

wahhhh 3 tahun lagi..

Nazirah Kama Nazirah Kama said...

In shaa Allah,,nnt rezki niera pulak..hehehe..cumel sgt baby tu..tetibe xsaba nk tggu baby niera lak..hehehe..

Yana Zulkifli Yana Zulkifli said...

sekejap je tu niera ..InsyaAllah yana pun tgk baby geram. masanya akan tiba insyaAllah :)

Cik Wieda Cik Wieda said...

comel sangat baby tuh ! lagi-2 masa kak niera yg dukung :)

Cik Fie Cik Fie said...

comel la baby tu . kecik2 dah pakai kopiah . geramnya !! rasa nak cubit2 je pipi dia . hihi :)

huda huda said...

comel baby tu =D

Aisya Sensei Aisya Sensei said...
This comment has been removed by the author.
Aisya Sensei Aisya Sensei said...

Timah !!! rindu kat dia..
sampaikan salam Aisyah kat Timah ea Niera..
Assalamualaikum :)

Paly Paly said...

comel tol, tgok pipi tuu....gebu~~

Nasz Nasz said...

3 tahun lagi? takpelah. mungkin perlu fokus pada studi dulu.

Meh tengok anak saya. Mayeesa namanya. Comel gak macam saya. Hehehe.

From,

Nasz

www.mohdnaser.com

alyn amalyn alyn amalyn said...

baby pakai kopiah..memang comel la..:)

Nurul Filzah Nurul Filzah said...

aah la. Muka kak niera nampak kecik sikit. btw akak ngn baby tu sama comel :)

ezyra daniel ezyra daniel said...

cute nye ...hehe

Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa said...

comey je dia niera..hehe...ok tggu turn niera 3 tahun lg..insyAllah..:D

Nurfaezah Abdullah Nurfaezah Abdullah said...

eyyyy geramnyer tgk muka baby tu hehehe.

Nadia Johari Nadia Johari said...

comel baby tu..nant niera dah de baby mesti pndai pegg..hehe

sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa said...

alahai comelnya hehe..xpa niera..rezeki smuanya dr Allah..kita hnya mnrancng kan :)