Sunday, 3 February 2013

Keletah Si Aleesya

Jarang sekali Niera kongsikan keletah adik bongsu Niera, Aleesya. Dia seorang yang sangat aktif dan suka bergambar ! Eh, sama la kita ;) Dia lahir masa Niera SPM, masa tu dah bayangkan  macam baby sendiri pulak. heee. gatai ! Sekarang dah pun 4 tahun masa berlalu, dan Aleesya dah pun dapat abang ipar yang super duper comel. Beruntungnya dia :P













Tengoklah apa dah jadi dengan rabbit dia, dia bagi pakai kasut dia dengan penutup balang gula2 sebagai topi rabbit tu, terus rasa macam nak tangkap gambar mereka ni. haha :D Kakak sulung dia yang comot ni selalu berebut remote tv dengan dia sebab kalau dah dapat kat tangan dia, asyik bukak astro ceria je la. hmm, kadang-kadang terpaksa la layan jugak astro ceria ni. Ultraman pun dia layan. Adik bongsu suka dimanjakan kan? Eh?

Nur Aleesya Zulaikha bt Zahari
6 May 2009




13 000 Budak Comel:

Paly Paly said...

pandai posing amik gmbr :D

nanakimie nanakimie said...

sebaya anak buah nana,hee..tapi dia boy^-^

Eyqa Hasnan Eyqa Hasnan said...

Comelnye ! Nanti baru nak sekolah rendah , dah jadi maksu . Haha .

Afiqah Adzan Afiqah Adzan said...

Huyoo !! Comelnya adik Kak Niera

Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina said...

hahaha..abis rabbit tu kena buli :D

Fatihah Fatihah said...

Comel je. Haha

nadia nadia said...

Jauh gak beza umur niera dgn adik yg ongsu ni kan .

Nora Karim Nora Karim said...

untungkan jadi anak bongsu... selalu jadi perhatian... hehehe

Cik Wieda Cik Wieda said...

saya anak bongsu , memang manja pun !! hahaha xD

sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa said...

comey..dia slpas niera ka? beze sngt umur kan :)

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@sHaRiNa eLyaNa dia adik akhir.ada lagi 6 adik

Dianaa Dianaa said...

suka betul dia bila bergambar ek :D

Seneorita Baharin Seneorita Baharin said...

chomelss laa aleesya ni..heee..anak bongsu mmg manja..me anak bongsu too..hee :D