Saturday, 23 February 2013

Review + Bloglist Percuma Bagi 10 Follower Terpantas [Part1]

TAHNIAH KEPADA 10 FOLLOWER NIERA YANG TERPANTAS ! YANG TIDAK BERJAYA, CUBA LAGI UNTUK PART 2 YE SELEPAS INI. :)



http://anisforeveralone.blogspot.com/
  • Blog menarik, pinky !
  • Peminat kpop ni kan? Sape 1 geng, boleh join segmen dia :)
  • Kemas & tersusun
  • Ringan
  • Cantik dan hensem blog awak !
  • Blog cantik menarik
  • Kalau boleh wujudkan cbox untuk beramah mesra dengan blogger lain
  • Birthday awak sehari sebelum saya nikah. hehe
  • Pengikut segmen tegar.
  • Cuma kalau background warna merah lagi menyerlah kot. Eh, ni sekadar pendapat tau. Yang sekarang ni pun dah ok :)
  • Blogger yang sporting.
  • Kaki kome blog Niera, thank you ;)
  • Teringin nak gi bulan madu di sabah 3 tahun lagi.
  • Blog sangat menarik dan kemas.
  • Kalau nak dapat edit paling murah, pergi terjah blog dia
  • Suka dengan header awak.
  • Kata-kata permulaan yang bagus apabila ada ayat suci kalamullah
  • Blog kemas
  • Ringan
  • Semuanya comel !
  • Blogger muda ini baru selamat pulang ke malaysia apabila berpeluang mengerjakan umrah.
  • Blog kemas dan katanya masih dalam dunia edit.
  • Antara blog yang ambil tempahan edit blog, sila terjah.
  • Entry-entry nya banyak menusuk hati dan berbaur nasihat.
  • Blog terbaik !
  • Blog cantik
  • Blog Archive kalau boleh buat dalam scroll box
  • Dalam 1 page mungkin letak cuma 1 atau 2 post sahaja
  • Wujudkan cbox agar boleh bermesra dengan pengunjung blog.
  • Teruskan berblogging :)
  • Blog cantik dan hensem dah.
  • Mungkin kena letak bloglist dalam scroll box bagi nampak lebih kemas.
  • 1 page dalam 1 atau 2 entry sahaja.
  • Header awesome !
  • Keep blogging ! :)
  • Header dia memang terbaik la. Comel je.
  • Semuanya kemas
  • Blog sangat cantik
  • Perfect !
http://www.natasya-pink.my/
  • Peminat korea jugak ni kan?
  • Blog simple tapi cantik
  • Kemas dan ringan
  • Header yang unik sebab bila di hover ada keluar tu kan. haa, pergi cuba sendiri.
http://srikandi-permatahati.blogspot.com/
  • Blog yang cantik.
  • Kemas
  • Tapi jujur selama ini ingat niera lagi tua dari blogger ini. hehe
  • Terbaik !

16 000 Budak Comel:

Hanida Moss Hanida Moss said...

tahniah utk pemenang.. weeweeweee ;)

Choi•Minhoヅ™ Choi•Minhoヅ™ said...

wahh, dapat jugakk.
thanks akak comel ;)

fatin amalina husna fatin amalina husna said...

tahniah buat mereka..=)

auni ismail auni ismail said...

terima kasih...:)
x sangka pantas jgk..hehe

sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa said...

review lagi..wawa..hbt la..sha d tmpt k3 hheh

Fendy Fendy said...

ohsem mereka yg di review....tahniah

NUR HAFIZAH NUR HAFIZAH said...

muehehe pantas jugak sy .. mekasih akak :)

Sally Yatiey Sally Yatiey said...

Tahniah buat mereka ;D

Mia Liana Mia Liana said...

congratssss pada yang berjaya..

anamizu anamizu said...

wahhh sonoknye akak buat review blog diorang :)

Hanif Idrus Hanif Idrus said...

Tahniah buat mereka

deno deno said...

tahniah buat pemenang!

The ShomeL TwinZ The ShomeL TwinZ said...

tahniah :)

C.T.K C.T.K said...

tahniah buat mereka :D

zalia zalia said...

congrate to winner..

Cik Fie Cik Fie said...

tahniah :)