Saturday, 2 February 2013

Review Follower 4466 !

Bulan januari ramai follower baru niera kena review so, kali ni nak teruskan jugak keje mereview follower niera yang terbaru. Target nak 5000 follower bulan 6 ni boleh tak? heeee :D *harapan tinggi ni!
Ok kali ni, follower yang bakal direview adalah seorang newbie rasanya sebab Niera adalah follower ke 5 dia so, ramai-ramai jom kita bagi support kat newbie ni. klik follow kat blog dia okay? deal ! :)


http://fatinathirahazlan.blogspot.com/

Pendapat Niera?
  • Pertama sekali terima kasih banyak-banyak sebab follow blog niera, nak tahu jugak, macam mana boleh follow blog niera sebab rasa mcm awak sgt baru tapi boleh pilih blog niera sebagai salah satu blog untuk awak follow. hihi
  • Macam mana niera tau awak baru? Follower baru 5, entry baru 4 so, memang baru wujud kan blog awak? selamat datang dalam dunia blogging ! :)
  • Blog ringan, warna coklat adalah warna yang menarik.
  • Bagi niera, jika nak nampak kemas kat blog awak, buat 2 kolum sahaja.
  • Kalau boleh 1 page hanya 1/2 post sahaja.
  • Gambar2 tu boleh satukan ia dengan menggabungkan dalam 1 scroll.
  • Widget follower letakkan dibahagian atas. Senang orang nak nampak dan follow tapi terpulang :)
  • Wujudkan cbox untuk senang orang nak tinggalkan jejak.
  • Adat berblog, memang mcm2 boleh ubah dan designkan. Belajar sikit2 dari tutorial yang ada ye :)
  • Keep blogging ! :) Salam perkenalan ^_^



16 000 Budak Comel:

Afiqah Alias Afiqah Alias said...

x tido lg ke cik mun nie..

sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa said...

wah bertuahnya hehe..tahniah :)

Moriss Mc Moriss Mc said...

saya dah like.. keh3...

follow sy boleh? heheh
http://mc-zon19.blogspot.com/

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@Moriss Mc dah lama follow blog.

devilz-adrian devilz-adrian said...

Saya dah follow ...
Jangan lupa follback yaa http://www.devilz-adrian.blogspot.com/

baby comel baby comel said...

cantik nombor 4466 tu niera =)

~lama tak singgah sini tau, sihat ke?

Nur Najwa Bt Ibnu Pajar Nur Najwa Bt Ibnu Pajar said...

salu stalker je blog ni.status fb niera salu keluar kt news feed saya.nice blog.jeles dan teringin buat lawa2 tP tak Pandai.sibuk stdy.kita sebaya.salam ukhwah.

Nasz Nasz said...

bertuahnya dia. bagus la niera ni, support blogger baru. semoga dunia blog ini semakin meriah hendaknya.

From,

Nasz

www.mohdnaser.com

amer akat amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

Fatihah Fatihah said...

5000 follower ? Mesti boleh punya ! Hee :D

Syarekat Islam Syarekat Islam said...

di tunggu follow baliknya :)
http://siikabsumedang.blogspot.com/

Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa said...

yeah....rajin dia review blog orang..ehehhe

✿A I N A A✿ ✿A I N A A✿ said...

wahhh makin hot blog niera.. hehehe

Cik Wieda Cik Wieda said...

nak terjah dia !!

Nadia Johari Nadia Johari said...

wah..niera mkin popular..dah nk 5000..alwys support you dear..support org selangor..yeaahh

Razil Tahir Razil Tahir said...

woah! coolnya!
tahniah for the banyak gila follower!
keep it up! XD