Wednesday, 6 February 2013

Review Follower 4545!

Mood tengah ke laut. Tak berapa nak sihat, suami pun tak sihat. Jadi mood nak update tu tengah tak de. Tapi demi follower baru Niera , niera cuba jugak buat penghargaan dengan mereview blog dia. Jom kita terjah !

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Mungkin awak newbie ye? Niera lihat awak mula berblog sejak disember 2012, so kira masih baru tapi dah berjaya mengumpul hampir 200 follower. Tahniah ! Niera ni dulu nak dapat 50 follower pun susah masa mula berblog dulu. hehe. Sorry, kali ni review ringkas je. Niera share kan je tips untuk awak dan semua tingkatkan blangan follower. Jom [klik sini]. Terima kasih kerana sudi follow niera :)

#lepas ni review pemenang segmen husna pula :)

6 000 Budak Comel:

Yana Zulkifli Yana Zulkifli said...

syafakillah niera, moga cepat sihat ...

Cik Arina Cik Arina said...

salam kak niera , tabah dan sabar ia hanya sedikit ujian =) smga cpat siht =)

Paly Paly said...

tahniah kene review... dulu susah nak ping blog, skrg mcm2 web dah bleh ping :)

sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa said...

tahniah..kalau sha dulu nak smpai 5 pun payah sangat..rr geram mood bloging pun down ni..skg da byk source nak dptkan info :0 hpy blogging niera :)

Lissa LaLissa Lissa LaLissa said...

cepat nyaa naik follower., hee ^^
semoga cepat sembuh akk., ^^

Hanim Irsyad Hanim Irsyad said...

wah. tahniah. hehe. syafakillah dear :)