Friday, 15 February 2013

Review Pemenang Simple Giveaway Aisyah Humaira'


Alhamdulillah, 3 hari je berlangsung giveaway Niera hari tu. Ramai juga yang sudi join. Dan pemenang review dari niera bakal mendapat review nya. hukhukhuk. Tahniah buat anda berempat ! Jom terjah mereka :)

PEMENANG 1
  • Peminat kucing barangkali, sebab blog penuh dengan kucing[tak sama dengan Niera yang takut kucing]
  • Blog simple but nice
  • Pemilihan warna hitam putih nampak unik.
  • Terbaik
PEMENANG 2
  • Masuk dunia fotografi bila anda ke blog dia ni.
  • Dia ada kamera besar woo.
  • Ni mesti kes obses dengan kamera.
  • Blog cantik cun melecun dah
  • Ringan a.k.a cepat loading
  • Terbaik
PEMENANG 3
  • Header dia smart !
  • Mungkin seorang yang pemurah dengan senyuman sebab blog pun diberi nama 'setia smile'
  • Blog Archieve mungkin boleh masukkan dalam scroll box
  • Kurangkan sikit bilangan post di home. Mungkin 1/2 post dalam satu page
  • Biru hitam memang meletup !
PEMENANG 4
  • Blog super duper comel !
  • Pink gitu
  • Blog cepat loading/kemas/menarik !
  • No komen, sebab blog awak dah superb dah :)
TAHNIAH buat anda semua. Review ni pun ringkas je tapi Niera cuba promote entry ni habis-habisan. Terima kasih kerana join giveaway niera. :) Keep blogging !


14 000 Budak Comel:

Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa said...

tahniah untuk mereka..:D

Setiasmile Setiasmile said...

subhanallah... x sangka termasuk at sini.. trimas puan niera.. :)
in shaa ALLAH.. akn lebih diperbaiki..

Dunia Wilma Dunia Wilma said...

Tahniah kepada semua pemenang ^_^

Qaseh Farra Qaseh Farra said...

kakak..boleh ajar buat header mcm akak x??

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@Qaseh Farra header tu akak tempah dari blogger Nabila Medan :)

✖BossKucing✖ ✖BossKucing✖ said...

wuu. .kta yg first. .gumbira woooo. . :D

Dear KHY Dear KHY said...

tahniahh ^^

Mia Liana Mia Liana said...

wahhhh congratssss pada semua pemenang..

Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] said...

good luck... all da best k.

Rosalia Rosalia said...

sy dah jln2 blog dorg :) tahniah la mmg menarik.

Cik Wieda Cik Wieda said...

tahniah ampa semua :) nnti akn kami akn terjah ampa narh :D

NuRuL AtiQAh NuRuL AtiQAh said...

Alhamdulillah direview :) Tahniah juga kepada para pemenang yang lain ^^

amira solehudin amira solehudin said...

Tq .. Sbb sudi review blog Mira :)

Cik Fie Cik Fie said...

tahniah :)