Friday, 8 February 2013

Rupanya Ada Bertemu Blogger Semasa Hari Kahwin !

29/9/12 tarikh paling bermakna bila dua hati menjadi satu. Alhamdulillah, namun setelah lebih 4 bulan, baru niera tahu niera rupanya bertemu seorang blogger yang niera tak kenal. Ala, macam korang semua. Kenal cuma melalui alam maya. Macam mana boleh tahu? 

Sebenarnya niera google nama suami niera 'Safwan Wahab'. Klik la bahagian image tu kan. Nampak sangat tak de kerja kan? hehe. Then ada gambar kami kahwin yang niera memang tak letak dalam blog ni, try klik , then jumpa la [link ini].


Laaaa, rupanya ada bertemu blogger semasa hari kahwin niera ! tapi tak sedar sebab dia kawan suami niera. hmmm, kecil nya dunia kan? niera pun tengok la komen blogger lain dekat entry dia, ehh, ada yang kenal niera la. hehe ;) ntah-ntah korang pun ada komen kan? cuba tengok entry tu.. hehe ;)

Hai Raihan ! Niera rasa awak pernah join segmen niera dulu sebab url blog awak tu familiar je dengan niera. Kita bergambar pun tak sedar yang kita ni blogger kan? heee ;)

Selain raihan, ada juga blogger lain yang update pasal hari perkahwinan kami, yang mana dia sendiri hadir, terima kasih sangat-sangat. tengok entry ini :)

Semoga Cinta Ini Hingga ke Syurga. Jarak jauh tak bermakna tiada kasih mendekatkan. Doa menyatukan hati kami. Perjuangan harus diteruskan kerana perkahwinan bukan penamat segala-galanya.




18 000 Budak Comel:

Cik Fie Cik Fie said...

wah ! bestnya :)

Nurfaezah Abdullah Nurfaezah Abdullah said...

moga kekal hinngah ke Jannah untuk kak niera dan suami :)

Asmieza As Asmieza As said...

Moga kekal hingga ke akhir hayat :)

Btw, bestnya dapat jumpa ! hihi

Nadia Johari Nadia Johari said...

semoga bhgia niera dan suami..mmg xkn sedar..sebb blogger ni kdg2 x gune gmbr die..hehe

nadia nadia said...

Semoga ikatan ini kekal hingga ke jannah.

Teringin jugak nak jumpa niera.. hehe

Iha Zaliza Iha Zaliza said...

Bertuah dan bestnya.. bukan senang semua orang nak rasai pengalaman macam ni kan, apapun moga bahagia hingga ke syurga, amin.. :)

♔ Hasnie Adda ♔ ♔ Hasnie Adda ♔ said...

waaa . kecik nye dunia . btw comey nye korang . :)

RadhiahIlyas ッ RadhiahIlyas ッ said...

sweet je :)

xila dot xila dot said...

itulah namanya jodoh pertemuan hehe ;p

Atiqah Ivy Atiqah Ivy said...

sweetnye....
^_^
jeles2...hihi

Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa said...

so sweet....hehe...mmg untunglah..ehhee

✿A I N A A✿ ✿A I N A A✿ said...

wahh bgusnyaaa blogger dtg ceremony sis... wahhhhh

Ainim Suju Ainim Suju said...

bagusnya..harap saya juga dapat ketemu blogger2 yang menjadi sahabat maya saya

Seneorita Baharin Seneorita Baharin said...

Betul tu, jarak jauh xjd masalah, yg penting hati dan kita mesti selalu berdoa kpd Allah supaya hubungan yg dibina diberkati dunia&akhirat..semoga niera n hubby kekal bahagia till Jannah :)

nea lopah nea lopah said...

salam kenal....tulah kan..tanpa sedari kawan alam maya pun hadir kenduri sendiri tak tau. done folow sini juga.

Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] said...

dunia blog dpt merapatkan dan mengenalkan ant satu sama lain.

Cik Zara Cik Zara said...

arnab kat dalam kandang pun nak bergambar jgak..comel je..haha

sayidah napisah sayidah napisah said...

tahniah! :)