Tuesday, 5 February 2013

SEGMEN : Blogwalking + Kenali IPT


SEGMEN TAMAT !

Dimulakan dengan kalimah suci, Bismillah-hir-rahman-nir-rahim.. Dengan nama Allah yang Maha Pengasih & Maha Penyayang.

Maka, dengan ini.... Bermulalah SEGMEN pertama saya. Dengan beraninya, saya bergerak bersama kak Niera bagi menganjurkan segmen ni. Segmen ini bunyi agak lain.

Tujuan SEGMEN ini diadakan adalah kerana saya nak tahu lebih lanjut pasal IPTA mahupun IPTS. Saya akan menyambung pelajaran ke mana-mana IPT insyaAllah dalam hujung tahun ni mungkin. *lepas dapat result SPM lah*

Sambil-sambil tu, kita akan blogwalking sama. Saya akan senaraikan semua senarai peserta.

Baca cara-cara menyertai segmen ini :

  • Mesti ada blog.
  • Wajib follow blog HusnaHumairah DAN blog kak Niera
  • Buat satu entry bertajuk SEGMEN : Blogwalking & Kenali IPT
  • Save gambar dibawah di letakkan di entry kalian
  • Entry kalian mestilah berunsurkan IPT masing-masing. (samada mengenai pensyarah, atau courses yang kalian ambil, atau hostel, atau kelebihan & kekurangan IPT, atau pengalaman pahit manis kalian di IPT tersebut atau apa sahaja yang berkaitan IPT. Atau mungkin boleh letakkan sekali cara-cara untuk mendaftar di IPT tersebut) 
  • Bagi adik-adik, jika nak join boleh letakkan cerita mengenai sekolah kalian.
  • Entry hendaklah tidak terlalu panjang, mempunyai perenggan supaya senang dibaca.

HADIAH :
  • Topap RM5 untuk 3 orang pemenang. (pemenang akan dipilih oleh saya sendiri berdasarkan isi kandungan entry kalian)
  • Review blog selama 24 jam untuk 5 orang. (blog akan direview di blog kak Niera)
  • Jika anda SEMUA (yang join) mempunyai banner, banner anda akan diletakkan di blog saya, kekal sehingga saya tidak mahu berblogging lagi.
  • Saya akan follow back semua peserta.
TARIKH TUTUP Jam 12:00 Tengahmalam, 7 Februari 2013.


Semua yang diatas adalah copy paste dari blog HusnaHumairah dan diwajibkan hantar link entry anda CUMA DI ENTRY BLOG HusnaHumairah . Pemilihan review adalah berdasarkan entry paling menarik. Terima kasih. 

contoh ENTRY? klik [SINI]
senarai peserta? klik [SINI]

21 000 Budak Comel:

Cik Fie Cik Fie said...

Selamat Bersegmen . Hihi :)

Husna Humairah Husna Humairah said...

xde org join pun kak niera. T_T

kak niera tlg promote sama k? thanks..

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@Husna Humairah insyaALLAH, akak try promote ye :)

Farah Liyana Farah Liyana said...

http://missfarahhafiz.blogspot.com/2013/02/2-segmen-blogwalking-kenali-ipt.html
saya join! :)

Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa said...

promote IPG...yeahh.hehehee

effortlab effortlab said...

banyak betul segmen baru eh.

*salam ziarah

Paly Paly said...

dah join ^_^

Fatin Nabila Zainal Fatin Nabila Zainal said...

http://mmonsta.blogspot.com/2013/02/sedikit-tentang-sm-sains-johor.html

Sherlyanna Angiela Sherlyanna Angiela said...

anda ditag... http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-nasriz-fardisza.html

fatin hazirah fatin hazirah said...

awak awak . fatin dah tagged awak dalam satu post . post tuu otw nak siap lahh dalam masa 3o minit lagii. harap view (:

fatin hazirah fatin hazirah said...

http://iniblogfatinhazirah.blogspot.com/2013/02/me-with-25-facts.html

Nurul Filzah Nurul Filzah said...

Terima kasih kak Munira :)

http://sayaeesya.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-pemenang-segmen-ringkas.html

Ubaidullah Jaafar Ubaidullah Jaafar said...

Ubai Joinnn =)

http://www.ubaidullahjaafar.my/2013/02/segmen-blogwalking-kenali-ipt.html

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@Ubaidullah Jaafarjangan lupa send kat entry husna

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ ◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

di tag

http://dyshasahhir.blogspot.com/2013/02/my-blog-giveaway.html

sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa said...

wah best2..nnt sha join ya..

Lina md. munir Lina md. munir said...

Selamat bersegmen Aisyah , semoga sukses dan salam kenal.

Razil Tahir Razil Tahir said...

gudluck for the segmen!! XD

Arita Atira Arita Atira said...

Hye. . dah JOIN. . JOM MASUK UPSI. .

http://tirasigigiarnab.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-kenali-ipt.html

AimitoSehah AimitoSehah said...

saya tag kak niera : http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/02/current-chapter-first-birthday-giveaway.html

syiQin eQin syiQin eQin said...

hyep...saye join segemen nieh :)

http://loolypopstrawberrydengancoklat.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-kenali-ipt.html