Saturday, 23 February 2013

Segmen header siapa paling awesome part 2

klik header awesome tu untuk join jugak !

Bagi Niera, header tu sangat awesome dan tipulah kalau niera cakap niera yang buat. Tangan tak seni. Header tu dari hasil kerja seni Nabila Medan, juga merupakan pemenang tempat pertama bagi Segmen header siapa paling awesome part 1. Memang layak ! Dan kali ni, niera sekadar mencuba. All the best kepada semua yang join :) 



12 000 Budak Comel:

Arra Ahmad Arra Ahmad said...

good luck..:)

CikAinaa CikAinaa said...

All the best awak :DDD Suka header tuu.. Sweet jee :)

sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa said...

header tu mmg ctk la niera..cmfirm mng punya hehe

Sally Yatiey Sally Yatiey said...

Goodluck! :D

Husna Humairah Husna Humairah said...

terima kasih sbb join! suka pula tgk header akak ;)

Seneorita Baharin Seneorita Baharin said...

Goodluck Niera! header chantek sgt, boleh menang ni :) hee

Husna Humairah Husna Humairah said...

tapi masih belum follow blog & like page sponsor kan? :)cepat like utk menang, jika ada rezeki ;)

Noraqilah Johari Noraqilah Johari said...

gudluck :)

mohon like sini ye :)
http://www.facebook.com/pages/noraqilahjoharidotcom/267245240052274?ref=hl

Rahmad Mat Rahmad Mat said...

Sweet...ala2 romantis gitu..

Cik Wieda Cik Wieda said...

selamat bersegmen , sis :)

zalia zalia said...

selmt bersegmen..
follow lh blog nie
http://zaliakitty.blogspot.com

Cik Fie Cik Fie said...

gud luck :)