Sunday, 10 February 2013

Senarai Sponsor & Hadiah Terpilih !

Senarai sponsor yang terpilih ;
  • Atie House [obuse lip tint + tomatox pack] - 1 PEMENANG





  • Nyamuk Terbang [2 paket eye mask collagen + topup rm10] - 2 PEMENANG



  • Baiyah [1 mug + 1 mousepad (bagi gambar anda dan akan dicetak)] - 2 PEMENANG


  • Saadah Toha [edit blog + header animated + 2 banner] - 4 PEMENANG
gambar contoh sahaja !

  • Alja [edit blog denim full + banner + header + blog review + bloglist 1 bulan] - 3 PEMENANG
gambar contoh sahaja !

gambar contoh sahaja !

  • Atiqah Zulkifli [3 keychain handmade felt muslimah versi A&D kraf + 3 bookmark felt 1 <3 blogger +  2 set kemboja brooch felt ] - 8 PEMENANG




  • Cik Lyeen [tudung bawal roses] - 1 PEMENANG

Tudung Bawal Blossom 3D 01 [RM 55.00]
Warna Bawal : Krim
Earna Blossom: Krim + Hijau

  • Najiah [topup rm10] - 3 PEMENANG

Jangan bersedih ... Jadilah wanita yang paling bahagia
[ Dr.'Aidh bin Abdullah Al-Qarni]

Doa menjadi pengantin baru setiap hari.
[ Zahazan Mohamed... Mohd.Azrul Azlen Abd Hamid ]

Lebih 50 blogger mahu sponsor, memang luar jangkaan dan terpaksa memilih hanya beberapa blogger yang terpantas sahaja. Ya Allah, betul-betul pening nak pilih sponsor. Ramai sangat. tak terbalas mesej anda di fanpage niera. Maaf sangat-sangat.Terima kasih buat yang sudi pm niera untuk sponsor itu dan ini, kepada yang tak terpilih, maaf sangat-sangat. Anda tak terpilih bukan kerana hadiah anda tak gempak, tidak. tidak sama sekali, tapi mungkin rezeki anda akan datang. Niera mungkin akan buat short segmen lagi. Dan mungkin akan bergabung dengan anda. Apakata, korang pun join giveaway ni? Seorang blogger adalah seorang yang hebat pada niera. Mampu mewujudkan blog untuk tatapan anak mata semua lapisan masyarakat dan akan bertambah indah jika kita menerapkan unsur dakwah. Keep blogging ! Terima kasih semua :D
Nak join, klik [sini] sebelum 13/2/13

GIVEAWAY TAMAT !!!


7 000 Budak Comel:

nabila biela nabila biela said...

wah ramainye yg sponser..tak sabar nk join..hehe...

Nabila Medan Nabila Medan said...

wah! wah! :D

sweetbanana sweetbanana said...

Waaa...bila boleh joinnya..Nie first time baru nak join..Hihi..

Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa said...

wah..ramainya niera.hee..apapun thanks ..:D..syg niera byk2..ahhaha

Cik Wieda Cik Wieda said...

saya di antara para sponsor tuh , tapi saya tak dipilih . huhu . anyways , tahniah para sponsor

sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa said...

ramai juga kan? wah tahniah niera :)

AimitoSehah AimitoSehah said...

ramainya nak sponsor ! wahh ! :D