Friday, 22 February 2013

Tanda Terkena Sihir Cinta

PERHATIAN ! TANDA TERKENA SIHIR CINTA !

  • Tanda disihir : Orang yang dari dulu kita tak suka, tiba-tiba jadi suka sgt dan nak kahwin.. sebelum tidur selalu terbayang dan mimpi indah tentang orang sama berhari-hari..perkahwinan tiba-tiba dibatalkan, tiba-tiba malas melayan suami/isteri..
  • Bagaimana disihir : Selalu orang guna minyak dagu..Korek kubur orang mati kemalangan/ mati beranak sulung (bomoh-bomoh selalu update dgn berita dlm newspaper untuk tahu kat mana mayat ditanam), gantung mayat kaki ke atas kepala bawah & nyalakan api di dagu.. keluarlah minyak jadi minyak dagu..
  • Selalu minyak dagu dicalit pada mangsa/ baju mangsa/ even baju di jemuran. Juga boleh sihir guna rambut mangsa, baju (especially yg tak berbasuh lagi dan ada peluh), baju dalam, juga guna gambar dari FB (gambar full lagi cepat disihir berbanding gambar separuh)
  • Kalau rasa terkena sihir, cuci tempat dicalit (buang physically). Baca ayat2 Quran kat perfume/ air (ia akan jadi syifa') dan gosok tempat tu. Selalu kalau tekan perlahan nadi org disihir, dia akan menjerit. Kalau mangsa x perasan dia disihir, selalu org sekeliling perasan perubahan tingkahlaku. Cepat2 dpt rawatan
  • Rawatan:
--> Ayat kursi
--> 3 kul
--> Yunus: 81-82
--> Al-A'raf: 117 - 122
--> Taha: 69
Tiup ke tapak tangan, sapu seluruh badan hingga kaki

  • Elak sihir: Jaga solat, jaga akidah, lepas solat jangan bangun dulu hingga habis baca ayat Kursi
  • Jangan jumpa bomoh(jumpa pakar perubatan Islam yang sah takpe). Hadis sahih muslim kata siapa jumpa tukang tilik (bomoh) dan bertanyakan soalan, solat tak diterima 40 hari 40 malam
  • Tanda2 seseorang itu bukan pengamal perubatan Islam :
-Minta nama ibu
-Minta barang/pakaian pesakit
-Minta ayam/binatang nak sembelih
-Baca jampi yang kita tak faham
-Memberikan tangkal
-Dia memakai tangkal
-Suruh tanam 'barang' untuk pendinding rumah
-Dia boleh nampak hingga berapa ekor syaitan/jin pada diri kita
- Sihir pelalau (jadi benci semua lelaki sampai xnak kahwin), Penunduk (nasi kangkang), Sihir tafrik (pemisah suami isteri).. 


[share]

Semoga kita sama-sama dijauhkan dari Sihir Cinta.


18 000 Budak Comel:

Fariq Fariq said...

baca pun seram dah.. mintak kita semua dijauhi benda2 cenggini..

Eedi Aziz Eedi Aziz said...

subhanaallah.....minta jauh la

anis scha anis scha said...

Huhu. Semoga kita semua sentisa dilindungi oleh Allah SWT.. Amin..

Sally Yatiey Sally Yatiey said...

Mintak dijauhkan dari benda2 sebegini..

Amin A. R Amin A. R said...

make sure jugak pilih pengamal perubatan islam yang betul2..ada sesetengah mengaku mengubat cara islam, tapi sentuh wanita tanpa berlapik.

вʋввℓɛ ρσρƨ вʋввℓɛ ρσρƨ said...

alhamdulillah, stkt nie ayt qursi tak pernah lagi tak bce. nak tido pun kne bce supaya malaikAT jge smpai ke pagi ;)

nini nini said...

takutnya...mintalah dijauhkan benda2 cenggini

Cik Wieda Cik Wieda said...

menakutkan bila baca yg mayat digantung kaki di atas . huuh =='

NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra said...

terima kasih atas perkongsian..;-)

Nurain Syahirah Nurain Syahirah said...

Ya Allah, seram betul lah pasal minyak dagu tu..

✿A I N A A✿ ✿A I N A A✿ said...

ena dah pernah kena sihir dulu.. ena minta2 dijauhkan benda ni lagi... ena cukup fobia sekarang

Nadia Johari Nadia Johari said...

sekrg ni org boleh wat mcm2 klo nak gune sihir..moga2 dijauhkan

keyboard menaip keyboard menaip said...

-Dia boleh nampak hingga berapa ekor syaitan/jin pada diri kita
kt kpg sy, adalh akak ni klu ada org mti je msti histria,, dan ustad ,ada ckp ,, ustad yg ubt tulah,, dia ckp " ada 7 ekor hrimau jdian dlm bdn dia" tpi x pstilh,,sebb sy x tgk,,sepupu yg tgk,,

sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa said...

oh sha pernah tnya juga lau org dpt ubt my late father but dia minta nama arwah then solat..minta tnjuk siapa sihir arwah..emm..wallualam :)

Ainim Suju Ainim Suju said...

Thanks for sharing...Ustaz Fauzi mustafa pernah dtg ofis saya cerita perkara ni

♥ Anis ♥ Anis said...

Macam macam. Moga dilindungi Allah S.W.T :)

C.T.K C.T.K said...

bahayanyer ..mintak2 dijauhkan...

Cik Fie Cik Fie said...

nice info :)