Friday, 8 March 2013

Berjaya Dapatkan Dua Novel Dengan Hanya RM0.40 !!!

Alhamdulillah. berpeluang dapat buat entry ringkas jap. Sibuk betul sejak masuk semester 4 ni. Curi-curi masa sekejap untuk update. Aik? macam mana boleh dapat 2 novel dengan harga 40 sen je? Novel apa? Ni haaa..

Hikayat Cinta Si Pematah Hati [ Eman Sufi]

Projek Memikat Suami [Hanina Abdullah]

Novel first tu sangat teruja untuk niera baca ! Sebab Niera kenal penulis tu dari bacaan novel karya pertamanya iaitu Suami yang Ku Benci. Sangat-sangat best ok ! Rugi tak beli ! So now, dia datang dengan novel kedua ! eksaitednyaaa ! 

Novel kedua no komen sebab tak tahu best ke tak tapi baca kat fb ramai bagi komen positif, dan novel ni salah satu yang terlaris di popular. so, apa lagi, niera rembat je lah ! 

Nanti dah habis baca niera review sikit la ea. Bilakah masa itu akan tiba disaat kesibukan yang bertimpa-timpa? Niera cuba k ! ;)

Jap-jap, macam mana boleh dapat 2 novel dengan harga 40 sen je?? Laaa, niera guna baucer la ! hehe. Total RM50.40 , so bayar 40 sen je. huuuu :)



32 000 Budak Comel:

siti zawiah siti zawiah said...

novel projek memikat suami tu best..

Dear KHY Dear KHY said...

dua2 best akak :)

AmalinaLee AmalinaLee said...

Dua-dua novel tu saya dah baca hehe. Best! Akak beli kat kedai buku mana? Sbb ada sesetengah kedai buku x terima baucer tu kalau beli novel :(

Syaza Raihanah Syaza Raihanah said...

Pandai kak Niera bergurau ye ? Ingatkan betul 2 novel harga 40 sen je :P Nak cari novel yang pertama tu :)

Emas Putih Emas Putih said...

suspen je hehe

sha dhira sha dhira said...

hehehe. patutla 40 sen ja. vaucer rupanya.. ya betul, hikayat cinta mmg best.. cikgu e-man punya novel, mmg oshem sangat2.. projek memikat suami pun best. hehe

sha dhira sha dhira said...

nnti bulan 4 keluar novel baru cikgu e-man lagi.. citer jebat! hehe

Rozita Rozita said...

bestnya jadi student kan?

Adilah Asari Adilah Asari said...

tajuk akak memang buat org tertanya-tanya :)

Dieba Adieba Dieba Adieba said...

ingat betul2 tadi beli novel hanya bayar 40 sen je.. hehehe.. novel projek memikat suami tu.. serius best..

Dieba Adieba Dieba Adieba said...

ingat betul2 tadi beli novel hanya bayar 40 sen je.. hehehe.. novel projek memikat suami tu.. serius best..

aiin baharom aiin baharom said...

auh tipah tertipu....ingat betul2 40sen hu3....nak borong dh tadi

aiin baharom aiin baharom said...

adusssh terkono hu3

Aina Sofea Aina Sofea said...

ohh ,, pakai baucer rupanyaa

Aiman Aziz Aiman Aziz said...

Tajukk entry tu mmg x leh blah. hehe

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

la..ingt btul2 40 sen.hihi

nadia nadia said...

haha... ingatkan betul lah harga novel tu 40 sen..

✿ MiszNoni ✿ ✿ MiszNoni ✿ said...

laa ~ guna baucer ke . punyalah suspen camne boleh beli 2 novel dengan 40 sen je . hehe .

Yumida Huda Yumida Huda said...

owh..suspen..rupanya juz tambah 40 sen je..menarik tajuk novel tu..nnti kongsi ngn kte org ye niera

Miss Purple Miss Purple said...

dah excited ingatkan betul ada novel 40 sen je.. rupa2nya guna baucer.. hihi..
Btw, done follow cik niera dan jemput join bloglist Miss Purple..

http://milopurple.blogspot.com/2013/03/segmen-siapa-nak-join-bloglist-miss.html

Seneorita Baharin Seneorita Baharin said...

dua2 novel xbaca lg, macam best je...hee.btw, tajuk entry saspen je..igtkn btol laa 40sen kn..hihi... :D

Sally Yatiey Sally Yatiey said...

Ingatkan ada novel harga 40 sen tadi ;D hee. Bestnya ada baucer buku.. ^_^ Novel ni dua2 tak pernah baca lagi :D

:: Mrs.Eady :: :: Mrs.Eady :: said...

Tipah tertipu lapulakkkk....

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ ◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

nak gak mintak somi baucer buku..huhuhu

Baiyah Baiyah said...

Best nmpak tajuk 2 novel2..boleh try beli ni:)

cik wieda cik wieda said...

novel memikat hati suami . mmg osem . syok XD lawak ja

Hanif Idrus Hanif Idrus said...

Ohhhh...aku tertipu...hihihi

maryaya dimple maryaya dimple said...

novel projek memikat hati suami tu serius best :) hikhik . comel jee cara pembawaan cerita tu kak niera. banyak lawak hihi

As Lin As Lin said...

wah best2

Yumida Huda Yumida Huda said...

selamat berhari sabtu niera

http://umikasum.blogspot.com/2013/03/yeyyyyydah-ade-shoutbox.html

Nadia Johari Nadia Johari said...

ingt hrganyer mmg 40 sen..huish..ehhe

sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa said...

yala..sha xguna g baucher nak beli novel..xda msa nak baca..hehe..